Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iirot haastaa SalPan Salossa

 

Iirot haastaa SalPan Salossa


Tuloksellisesti kovassa iskussa oleva Pallo-Iirot kohtaa seuraavaksi vieraissa lauantaina Salon Palloilijat. Nimivahva kotijoukkue onki talven siirtomarkkinoilla haaviinsa muutaman vonkaleen.

Pallo-Iirojen päävalmentaja Pasi Lehtonen on urallaan sen verran monta kertaa käynyt Salossa, että tietää mitä kamppailusta on odotettavissa.

- SalPalla on koossa kärkipään materiaali. Pelit Salossa ovat perinteisesti olleet vähämaalisia ja tasaisia. Ja oman mausteensa tuo koko pelin korvaan huutavat 200 kylähullua, Lehtonen veistelee.

SalPan hyökkäys vahvistui vuosi toisensa jälkeen Kakkosessa kovia maalimääriä takovalla Matti Heimolla. Keskikentälle tuli Garry Lewis tippuneesta EIF:stä. Lisäksi puolustukseen tuli kova Petteri Poukka Ilveksestä, mutta hänen kautensa meni piloille jo talvella vakavan polvivamman takia. Jo viime kausilta tuttuja kasvoja joukkueessa ovat vaarallinen kärki Antti Hakala ja keskikentän pelinrakentaja Jussi Haijanen.

Iirojen hyökkäyksen terävin syömähammas Juho Patola on poissa raumalaisten riveistä lauantaina henkilökohteisen esteen vuoksi. Lehtonen pyyteleekin iltarukouksissaan Kimmo Hörkön toipumista pelikuntoon, ja yhtä iloista olisi nähdä Saku Peltonenkin kirmaamassa keskikentällä. Toisaalta Ville Kukkasen vahvat näytöt viime ottelussa lisäävät Lehtosen pakkaan extrajokerin.

- Edessä on kaksi todennäköisesti hyvin erilaista ottelua (SalPa, TiPS). Kokoonpano tulee siis todennäköisesti elämään jonkun verran. Se luo haasteen, koska reservikin pelaa tiistaina Eurassa, Lehtonen pohdiskeli.

Jos ottelua ei nyt ihan elintärkeäksi voi sanoa, niin hävitäkkään sitä ei mielellään saisi. SalPa on jo nyt mukana tiivissä kärkiryppäässä ja saattaa kauden mittaan nousta aivan terävimmän kärjen tuntumaan. Silloin keskinäiset ottelut nousevat arvoon arvaamattomaan.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää