Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPV tulee Pallo-Iirojen vieraaksi

 
TPV tulee Pallo-Iirojen vieraaksi

Iirot jatkaa esiintymisiä Äijänsuolla kohtaamalla Ykkösestä viime kauden päätteeksi tipahtaneen TPV:n. Kotijoukkueen riveistä puuttuu pari tärkeää pelaajaa.

Kärjen vauhdista pudonnut TPV tulee Raumalle nälkäisenä. Ykkösdivisioonaan takaisin hamuava seura on vajonnut putomisviivan tuntumaan kahdeksalla saalistamallaan pisteellä.

Maalinteossa (10 maalia) tamperelaiset eivät ole juurikaan Iiroja (12) perässä, mutta TPV:n puolustus on vuotanut jo 17 osuman verran. Viimeksi TPV taipui puolustuksen petettyä Närpes Kraftille kotonaan 1-3. Joukkue on tosin saanut ja saamassa vahvistusta peräpäähänsä, kun Yhdysvalloista palannut toppari Aleksi Tossavainen liittyi joukkueeseen. Myös Veikkausliigaseuroissa Hakassa ja Tampere Unitedissa esiintynyt oma kasvatti Jari Nikkilä on harjoitellut TPV:n kanssa.

Pallo-Iirot on kerännyt 7 pistettä vieraitaan enemmän ja taistelee kynsin ja hampain lohkon kärkipaikasta seitsemän muun joukkueen kanssa. Tähän otteluun tosin Pasi Lehtosen jo ennestään harvat hiukset saavat seuraakseen muutaman harmaan, sillä BK:ta vastaan nilkkansa loukannut Saku Peltonen ja nivusvaivainen Kimmo Hörkkö eivät mitä todennäköisimmin ole käytettävissä. Laitapakki Antti Horjanheimon pelaaminen on epävarmaa, koska mies on kiireinen puolustaessaan pehmeästi isänmaataan.

Piiskuri Lehtonen peräänkuuluttaa asennetta

Lehtosen iloksi joukkueen puolustuspeli on alkanut näyttää kauden edetessä paremmalta ja paremmalta, joten vaikeissa matseissa on tukipylväs, johon nojata.

- Raumalle tulee varmasti pistenälkäinen TPV. Vaikka olemme muutaman pykälän sarjataulukossa edessä, emme saa sillä yhtään pistettä. Kaikki lähtee asenteesta, joka on ollut tähän asti pääsääntöisesti hyvää. Sen päälle voimme rakentaa taktiikoita.

- Lisäksi keskialueemme pitää onnistua. Heidän pelaamisensa oikeastaan määrää pelimme tason. Jos keskikenttämme ottavat pallon hyvin haltuun ja pelaavat sen omille ja mielellään vielä ylöspäin, niin oma pelimme rullaa kyllä mallikkaasti, Lehtonen näkee.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää