Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo kairasi Iiroilta pisteen

 
TuTo kairasi Iiroilta pisteen

Juho Patolan maali nosti Pallo-Iirot 1-1-tasapeliin Turussa. Ensimmäisen puoliajan perusteella tuo yksikin piste olisi saattanut jäädä tulematta.

Iirot oli ensimmäisen puoliajan Turussa vaikeuksissa, koska syöttöpeli takkusi ja TuTo pelasi nousijajoukkueelle ominaiseen tyyliin aggressiivisesti. Hannu Tourun kädenjälki alkaa näkyä joukkueen puolustuspelissä ja siitä turkulaiset yrittävätkin muovata kivijalan, jolla napata säilymiseen vaadittavat pisteet.

Iirojen puolustuslinjassa totuttuun tyyliin Vasile Marchiksen parina luutinut Verneri "Muumi" Salminen ei löytänyt kielelleen sopivia sanoja kuvaamaan tahmeaa esitystä, joka päättyikin ensimmäisen puoliajan osalta 1-0-tappioon.  TuTon maalin Salminen näki syntyneen epäonnekkaiden, voisi jopa sanoa flipperimäisten, vaiheiden päätteeksi ja turkulaisjoukkue sai kuin saikin runnottua nahkakuulan Iirojen verkkoon.

Pieni pettymys unohdettava nopeasti

Pasi Lehtonen reagoi puoliajalla välittömästi tilanteeseen ottamalla Jonas Nyholmin ja Peetu Peltosen keskikentälle. Iirot saikin ottelun täysin hallintaansa ja hallinta jalostui maaliksi 60 minuutin palloilun jälkeen. Juho Hyysalo petasi paikan kärkiparilleen Juho Patolalle ja sulatusuuniakin kuumempi härkämäinen hyökkääjä junttasi kauden kuudennen osumansa.

- Vaikea peli oli odotettavissa, mutta tulos on luonnollisesti silti pettymys. Täytyy olla kuitenkin tyytyväinen nousuun edes pisteille ja on myöskin hienoa, että nuorien kärkiemme potentiaali on näkynyt kohtalaisesti myös maaleina ja maalisyöttöinä, päävalmentaja Pasi Lehtonen puhkui taiston tauottua.

- Tätä matsia ei nyt kauaa ehditä analysoimaan, vaan keskittyminen täytyy suunnata sunnuntain BK-46 otteluun. Äijänsuolle tulee vaarallinen ja vielä tappiotan yhdistelmä, joka voitti juuri JäPS:n kärkikamppailussa. Se on meille jälleen hyvä testi tasostamme, Lehtonen jatkoi.

B-lohkon kärki tiivistyy tiivistymistään keskiviikon ja torstain tuloksien myötä. FC Jazz kaatoi LoPan nihkeästi kotonaan 1-0, Ilves pöllytti MuSaa 4-0, SalPa kaatoi kotonaan selvästi ÅIFK:n ja BK voitti siis JäPS:n 1-0. Ilves otti piikkipaikan takaisin, mutta sinne on tunkua viikonloppuna. Voitto samoista sijoista kamppailevasta BK:sta nostaisi tuntuvasti jo ennestään hyvässä arvossa olevia Pallo-Iirojen osakkeita lohkossa.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää