Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo kairasi Iiroilta pisteen

 
TuTo kairasi Iiroilta pisteen

Juho Patolan maali nosti Pallo-Iirot 1-1-tasapeliin Turussa. Ensimmäisen puoliajan perusteella tuo yksikin piste olisi saattanut jäädä tulematta.

Iirot oli ensimmäisen puoliajan Turussa vaikeuksissa, koska syöttöpeli takkusi ja TuTo pelasi nousijajoukkueelle ominaiseen tyyliin aggressiivisesti. Hannu Tourun kädenjälki alkaa näkyä joukkueen puolustuspelissä ja siitä turkulaiset yrittävätkin muovata kivijalan, jolla napata säilymiseen vaadittavat pisteet.

Iirojen puolustuslinjassa totuttuun tyyliin Vasile Marchiksen parina luutinut Verneri "Muumi" Salminen ei löytänyt kielelleen sopivia sanoja kuvaamaan tahmeaa esitystä, joka päättyikin ensimmäisen puoliajan osalta 1-0-tappioon.  TuTon maalin Salminen näki syntyneen epäonnekkaiden, voisi jopa sanoa flipperimäisten, vaiheiden päätteeksi ja turkulaisjoukkue sai kuin saikin runnottua nahkakuulan Iirojen verkkoon.

Pieni pettymys unohdettava nopeasti

Pasi Lehtonen reagoi puoliajalla välittömästi tilanteeseen ottamalla Jonas Nyholmin ja Peetu Peltosen keskikentälle. Iirot saikin ottelun täysin hallintaansa ja hallinta jalostui maaliksi 60 minuutin palloilun jälkeen. Juho Hyysalo petasi paikan kärkiparilleen Juho Patolalle ja sulatusuuniakin kuumempi härkämäinen hyökkääjä junttasi kauden kuudennen osumansa.

- Vaikea peli oli odotettavissa, mutta tulos on luonnollisesti silti pettymys. Täytyy olla kuitenkin tyytyväinen nousuun edes pisteille ja on myöskin hienoa, että nuorien kärkiemme potentiaali on näkynyt kohtalaisesti myös maaleina ja maalisyöttöinä, päävalmentaja Pasi Lehtonen puhkui taiston tauottua.

- Tätä matsia ei nyt kauaa ehditä analysoimaan, vaan keskittyminen täytyy suunnata sunnuntain BK-46 otteluun. Äijänsuolle tulee vaarallinen ja vielä tappiotan yhdistelmä, joka voitti juuri JäPS:n kärkikamppailussa. Se on meille jälleen hyvä testi tasostamme, Lehtonen jatkoi.

B-lohkon kärki tiivistyy tiivistymistään keskiviikon ja torstain tuloksien myötä. FC Jazz kaatoi LoPan nihkeästi kotonaan 1-0, Ilves pöllytti MuSaa 4-0, SalPa kaatoi kotonaan selvästi ÅIFK:n ja BK voitti siis JäPS:n 1-0. Ilves otti piikkipaikan takaisin, mutta sinne on tunkua viikonloppuna. Voitto samoista sijoista kamppailevasta BK:sta nostaisi tuntuvasti jo ennestään hyvässä arvossa olevia Pallo-Iirojen osakkeita lohkossa.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää