Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Torstaina TuTo Turussa, sunnuntaina BK-46 kotona

 
Torstaina TuTo Turussa, sunnuntaina BK-46 kotona

Iirojen ottelut Kakkosen B-lohkon kärkikuhinoissa jatkuvat kahdella matsilla tällä viikolla. Viikon jaksoon on luvassa jälleen tiukka kolmen matsin rypistys.

Turussa nähdään nousevan nimen ja vanhan ketun kohtaaminen valmennusmaailmassa. Raumallakin vaikuttanut ja liigassa valmentanut Hannu Touru on tässä tapauksessa se vanha kettu. Touru vaikuttaa tätä nykyä TuTon ruorissa. Mahdollinen tulevaisuuden nimi taas saattaa olla Iiro-piiskuri Pasi Lehtonen, joka haastaa Tourun taktisessa taistossa.

Lehtosella alkaa tuohon TuTo-taistoon olla palikat kohdillaan, kun Iirojen sairastuvan hoitajat saavat pelata toimettomana Kimbleä. Iiro Aallon pääsy peliin on hieman auki pitkätukkaisen pakin työkiireiden vuoksi, mutta viime ottelusta sivussa olleen Antti Horjanheimon pitäisi päästä peliin maanpuolustuskiireiltään.

Turussa on jaossa sarjataulukon kannalta huipputärkeitä pisteitä. Sarjan kuusi kärkijoukkuetta mahtuvat kahden pisteen (!) sisään. Lisäksi TuTon pistejano sarjan häntäpäässä on kova. Nippu saalisti ensimmäisen voittonsa SalPaa vastaan viime kotipelissään ja on kotonaan ylipäätänsä vaarallinen. Myös mahdolliset Inter-avut saattavat vahvistaa joukkuetta yllättäen.

Sunnuntaina vastassa voittamaton

Kävi Turussa miten kävi, kauaa ei Iiroilla ole aikaa tulosta juhlia tai märehtiä. Jo sunnuntaina Äijänsuolle saapuu JäPS:n ohella vielä ilman tappiota oleva BK-46 Karjaalta. Tosin nuo joukkueet kohtaavat keskiviikkona Karjaalla, joten silloin jommankumman sarakkeeseen saattaa tulla ensimmäinen tahra. Vielä tiistaina BK oli päästänyt lohkossa vähiten maaleja, vain neljä. Lisäksi joukkue on tulikuuma ja kaatoi viimeksi Ilveksen Tampereella.

- Nyt pelaajilta kysytään sisua ja taistelutahtoa tiukkaan viikkoon. Tosin valmennuksenkin on nyt osattava muokata kokoonpanoa niin, että jalat pysyisivät mahdollisimman raikkaana, Lehtonen pohti.

BK:n mielenkiintoisimpiin pelaajiin kuuluu viime kaudella HIFK:sta nousun kynnyksellä itsensä ulos tuittuillut Mathias Astrada. Monet väittävät pelimiehen taitojen riittävän Veikkausliigassakin.

- Tietysti tuollaiset nimet huomioidaan, mutta toisaalta meillä on oma pelitapamme, johon uskomme. BK ei ole yhden miehen joukkue, kuten tiukka puolustus kertoo, eikä meidänkään sotamme yhtä miestä kaipaa, Lehtonen lopetti päättäväisesti viitaten Iiro Aallon mahdolliseen puuttumiseen.

Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää