Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iirot LoPan kustannuksella kärjen kantaan

 
Iirot LoPan kustannuksella kärjen kantaan

3-0-kotivoitto lohjalaisista nosti Pasi Lehtosen tiimin tasapisteisiin sarjakärki ÅIFK:n kanssa. Pari maalia huonompi maaliero erottaa Iirot vielä piikkipaikasta.

Loppunumerot LoPaa vastaan antavat tällä kertaa hieman vääristyneenkin kuvan pelitapahtumista, hyvä kuitenkin niin. Iirot oli toki hallitsevampi osapuoli, mutta hyökkäyspeli olisi voinut enemmänkin paikkoja suoltaa ja myös verkko olisi saanut pöllähtää muutaman kerran lisää.

Iirot sai vapauttavan avausmaalin ensimmäisellä puoliajalla, kun Kimmo Hörkkö taiteili itsensä laidasta keskelle ja vapautti loistavalla syötöllä Juho Patolan läpiajoon. Ensimmäinen Patolan karkumatka oli päättynyt Interistä lainassa olleen maalivahti Eemeli Reposen jalkoihin, mutta toinen kerta toden sanoi, eikä Patola enää erehtynyt.

LoPan puolustus sinnitteli Veli-Pekka Nurmen äänekkäällä tuella aina toisella jaksolle. Pyristelyn päätti 2-0-osuma, jonka Patola nikkasi helposti takatolpalta, kun Juho Torkkeli oli paukauttanut kierteisen kulman hänen nuppiinsa. Iirojen kolmannesta vastasi Äijänsuon oma Eric Abidal, Nico Rinne, joka pamautti nahkakuulan Suomen huonointa tekonurmea viiltäen takapesään.

Lehtonen mietteliäänä voitosta huolimatta

Valmentaja Pasi Lehtonen kiirehti kuitenkin muistuttamaan esimerkiksi LoPan neljästä läpiajosta.

- Pelissämme oli toki hyvääkin ja saatu voitto täyttää tavoitteen. Toisaalta kun puolustimme, niin keskisektorillamme oli ongelmia, joista nuo läpiajotkin kertovat. Kiitos Jani Tuomalan ja Onnettaren, LoPa ei saanut maalia, Lehtonen pohdiskeli voitosta huolimatta hieman vakavana.

Valmennus joutui hieman rukkaamaan keskialuetta uuteen uskoon toisella puoliajalla. Ensin sisään tuli Jonas Nyholm ja hetki sen jälkeen Kimmo Hörkkö tiputettiin kärjestä tukkimaan keskialuetta. Se tuntui vihdoin tepsivän.

- Neljännen läpiajon jälkeen oli jo pakko reagoida tiputtamalla Kimmo pohjalle. Olen painottanut paljon oman pallollisen pelimme juttuja. Voi olla, että siinä sivussa keskittyminen perusasioihin, kuten puolustamiseen, on jäänyt hieman vähemmälle huomiolle, Lehtonen mietti.

Pallo-Iiroje tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää