Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirojen keskikentälle huippuvahvistus

 
Pallo-Iirojen keskikentälle huippuvahvistus

Jussi-Pekka Savolainen päättää tältä erää Veikkausliigakierroksensa ja palaa kasvattajaseuransa paitaan. J-P raapusti nimensä alle 1,5-vuotiseen sopimukseen.

17-vuotiaana liigakentille hypännyt J-P edusti lähdettyään Iiroista 2003 Tampere Unitedia, Kuopion Palloseuraa ja Vaasan Palloseuraa. Loukkaantumisten tuomaat hidasteet jättivät lopullisen läpimurron liigakartalla kuitenkin tekemättä.

J-P harjoitteli kasvattajaseuransa kanssa jo talvella, mutta treenikausi päättyi alkutalvesta harvinaisen ikävällä tavalla. Harmittoman oloisessa ja kontaktittomassa tilanteessa J-P polvesta katkesi ristiside. Edessä oli leikkauksen lisäksi pitkähkö lepo ja kuntoutus.
Tuo kuntoutus on kuitenkin sujunut kiitettävän nopeasti ja Savolainen liittyy Iirojen treenirinkiin kesäkuussa. Pelikunto venähtänee kuitenkin elokuun puoleen väliin, jossei pidemmällekin.

Valmentaja Pasi Lehtosen kommentoi JP:tä seuraavasti:
- Nuoresta iästä huolimatta kokenut pelaaja, joka soveltuu meidän maita myöten etenevään ja syöttöpeliin perustuvaan pelitapaamme. J-P tuo johtajuutta kentälle ja sen ulkopuolelle.

Kausi on käynnistynyt raumalaisten osalta kohtuullisen hyvin, mutta tämä satsaus osoittaa joukkueen ja seuran haluavan tosissaan yltää kärkisijoille.
- Joukkueen tavoite on sijat 1-2. J-P:n hankinta on mielestäni seuralta selkeä merkki siitä, että P-Iirot haluaa lähitulevaisuudessa tosissaan palata Ykköseen ja pysyä siellä, Lehtonen alleviivaa.

Myös Savolainen oli tyytyväisin mielin paluustaan kasvattajaseuraan:
- Positiivista. Toivottavasti kaikki osapuolet saavat jotain. Tavoitteet ovat vielä vahvasti Veikkausliigassa, mutta se edellyttää onnistumista Pallo-Iiroissa. Nälkää siis riittää, J-P pohdiskeli.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää