Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iiroille vieraita Lohjalta

 
Iiroille vieraita Lohjalta

Avaustappionsa kärsinyt Iirot lähtee kuittaamaan Närpiön työtapaturmaa ulkomaalaisväritteistä Lohjan Palloa vastaan.

Sunnuntain vierasjoukkue LoPa on muuttunut rajusti viime kaudesta ja kärkipäässä viime vuosina roikkunut nippu näyttäisi nyt taistelevan säilymisestään taulukon toisessa päässä.

LoPan suomalaisosaston nimekkäimpiin kuuluu Yhdysvalloista Harjulle palannut kärkimies Joonas Siikala, joka ennen lähtöään tarkisti siipiensä kestävyyden Veikkausliigassakin FC Lahdessa. Vaikka LoPa ei ole ensimmäiseen viiteen peliin kyennyt maistelemaan voiton makeaa mahlaa, se on Siikalan maaleilla venynyt kuitenkin vahvan ja tappiottoman BK-46:n vieraana 2-2-pistejakoon kaksi kierrosta sitten. Viimeksi se hävisi kotonaan JäPS:lle 1-2.

LoPan kolkutellessa muutama kausi sitten PoPan kiusana Ykkösen portteja, sen tuki ja turva oli Harjun voittamaton linnake. Vieraspeleissä lohjalaiset ovat olleet haavoittuvaisia ja tällä kaudella heikentynyt LoPa ehti jo sohaista paniikkinappulaakin vaihtamalla valmentajaa Unto Virkkalasta A-junnuja alkukauden vetäneeseen Marko Johanssoniin. Uuden valmentajan apuna  ja myös vihreällä veralla paukuttaa päätään raumalaisille tuttu mies Veijo Wahlstenin aikakaudelta. Wahlstenin luottomies Veli-Pekka Nurmi ankkuroi lohjalaisten keskikenttää.

Lehtonen haluaa palata voittokantaan

Kotijoukkue Pallo-Iirot on saanut vetää viikon verran henkeä otteluista ja lepuutella sekä treenailla kipeät ja väsyneet jäsenet kuntoon. Nyt LoPa-matsi käynnistää jälleen kolmen ottelun tiukan kimaran.

- Tappiomme Närpiössä antoi valmennuksellekin työkaluja ja kokemusta, miten suhtautua näihin otteluputkiin. Jalka alkaa varmasti ainakin jonkun verran painaa ja silloin on kokoonpanonkin elettävä, Iirojen valmennusjohdossa tahtipuikkoa heilutteleva Pasi Lehtonen pohdiskeli.

Lehtonen on vihdoin saanut lasarettinsa Nico Rinnettä lukuunottamatta sikäli mikäli tyhjäksi, että jollain tavalla vammautuneet pystyvät harjoittelemaan ja hakemaan tuntumaa reservijoukkueesta. Tilanne on luonnollisesti positiivinen valmennukselle, sen miettiessä kokoonpanoja tuleviin otteluihin.

- Lohjalla on miestä mennyt ja tullut. En osaa silti sanoa, onko joukkue heikentynyt, koska ulkomaalaiset ovat aina kääntämättömiä kortteja.

- Sen voin kuitenkin sanoa, että tuli vastaansa mikä joukkue tahansa niin Äijänsuolta kelpaa vain ja ainoastaan voitto. Tappioiden tie täytyy nyt katketa ja palata pistekantaan. Nyt joukkueen täytyy vain ladata voitontahto sille tasolle, että LoPalle on luvassa ikävistä ikävin iltapäivä sunnuntaina, Lehtonen jylisi.

Pallo-Iirot - Lohjan Pallo sunnuntaina 29.5 klo 18.30 Äijänsuolla. Tule nauttimaan raumalaisesta jalkapallosta ja kannustamaan Iirot kohti Ykköstä!

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää