Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iiroille maukas voitto Tampereelta

 
Pallo-Iiroille maukas voitto Tampereelta

Juho Hyysalon osuma jäi Ilveksen vieraana kolkossa Ratinassa sunnuntaisen kärkikamppailun ainoaksi ja ratkaisi Iiroille massiivisen voiton taistelussa lohkon kärkisijoista.

Synkeä ilma ja huonohkossa kunnossa ollut Ratinan nurmi eivät tarjonneet P-Iiroille ihanteellisia olosuhteita Ilveksen haastamiseen. Tulos oli lopulta raumalaisten kannalta kuitenkin täysin ihanteellinen, kun Iirot jatkoi tappiotonta menoaan aiheuttaen Tupsukorvien saldoon ensimmäisen tahran.

Iirot selviytyi taidolla ja tuurilla tamperelaisten väkevästä alusta ja matsi tasaantuikin vartin väännön jälkeen. Ilves hallitsi pallollisesti, mutta Iiroilla oli paikkansa erikoisilanteissa ja salamavastaiskuissa. Ottelun ratkaissut maali syntyi hiekanjyvien valuessa loppuun ensimmäisen jakson tiimalasista.

Kimmo Hörkkö jysäytti ristipallon Juho Torkkelille joka pelasi seinäkombinaation Peetu Peltosen kanssa vapautuen keskityspaikkaan. Torkkeli lähetti pallon maalille ja näin Juho Hyysalolle avautui paikka, josta Kakkosen tasolla täytyykin tulla maali.

Vain maaliero pitää Iirot irti ykkössijasta

Ilves painosti myös toisen jakson. Kertaalleen tuomaristo hylkäsi Ilveksen osuman paitsiona ja kertaalleen Jani Tuomala nappasi läpiajon. Nico Rinteen loukkaannuttua valmentaja Pasi Lehtonen lisäsi taisteluvoimaa keskikentälle ja lähetti oikean kätensä Saku Peltosen varmistelemaan kolmea pistettä.

Nuo kolme pistettä nostivat Iirot tasapisteisiin lohkoa johtavan FC Jazzin kanssa. B-lohkossa yksikään joukkue ei ole kolmen ottelun jälkeen puhtaalla saldolla. Näin siis keskiviikkona Äijänsuolla miteltävässä kamppailussa Jazzia vastaan panoksena on lohkon keulapaikka.

Lehtonen löikin jo kasetin soittimeen pyörittelemään tuon matsin pohjustukset.

- Jos ei työnteko jatkossa maistu vähintään tällä tavalla, niin aivan turha odottaa ilmaisia pisteitä tai puhua kärkisijoista, kuuluivat tutut teesit.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää