Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iiroille maukas voitto Tampereelta

 
Pallo-Iiroille maukas voitto Tampereelta

Juho Hyysalon osuma jäi Ilveksen vieraana kolkossa Ratinassa sunnuntaisen kärkikamppailun ainoaksi ja ratkaisi Iiroille massiivisen voiton taistelussa lohkon kärkisijoista.

Synkeä ilma ja huonohkossa kunnossa ollut Ratinan nurmi eivät tarjonneet P-Iiroille ihanteellisia olosuhteita Ilveksen haastamiseen. Tulos oli lopulta raumalaisten kannalta kuitenkin täysin ihanteellinen, kun Iirot jatkoi tappiotonta menoaan aiheuttaen Tupsukorvien saldoon ensimmäisen tahran.

Iirot selviytyi taidolla ja tuurilla tamperelaisten väkevästä alusta ja matsi tasaantuikin vartin väännön jälkeen. Ilves hallitsi pallollisesti, mutta Iiroilla oli paikkansa erikoisilanteissa ja salamavastaiskuissa. Ottelun ratkaissut maali syntyi hiekanjyvien valuessa loppuun ensimmäisen jakson tiimalasista.

Kimmo Hörkkö jysäytti ristipallon Juho Torkkelille joka pelasi seinäkombinaation Peetu Peltosen kanssa vapautuen keskityspaikkaan. Torkkeli lähetti pallon maalille ja näin Juho Hyysalolle avautui paikka, josta Kakkosen tasolla täytyykin tulla maali.

Vain maaliero pitää Iirot irti ykkössijasta

Ilves painosti myös toisen jakson. Kertaalleen tuomaristo hylkäsi Ilveksen osuman paitsiona ja kertaalleen Jani Tuomala nappasi läpiajon. Nico Rinteen loukkaannuttua valmentaja Pasi Lehtonen lisäsi taisteluvoimaa keskikentälle ja lähetti oikean kätensä Saku Peltosen varmistelemaan kolmea pistettä.

Nuo kolme pistettä nostivat Iirot tasapisteisiin lohkoa johtavan FC Jazzin kanssa. B-lohkossa yksikään joukkue ei ole kolmen ottelun jälkeen puhtaalla saldolla. Näin siis keskiviikkona Äijänsuolla miteltävässä kamppailussa Jazzia vastaan panoksena on lohkon keulapaikka.

Lehtonen löikin jo kasetin soittimeen pyörittelemään tuon matsin pohjustukset.

- Jos ei työnteko jatkossa maistu vähintään tällä tavalla, niin aivan turha odottaa ilmaisia pisteitä tai puhua kärkisijoista, kuuluivat tutut teesit.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää