Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirojen edustus Tampereelle, reservi Nokialle

 
Pallo-Iirojen edustus Tampereelle, reservi Nokialle

Pallo-Iirot suuntaa sunnuntaina Ilveksen vieraaksi. Reservi puolestaan matkustaa Tampereen kupeeseen Nokialle jo perjantaina.

Vakuuttavasti sarjan avannut ja B-lohkon suurimpiin voittajasuosikkeihin kuuluva Ilves on Pallo-Iirojen seuraava vastustaja. Ilves kävi hakemassa TuTosta rutiinivoiton ja teurasti ensimmäisessä kotiottelussaan Närpes Kraftin peräti 7-2.

Sarjan vaarallisimpiin kärkiin kuuluvat Matti Jokinen (4) ja Miki Sipiläinen(2) tehtailivat tuossa matsissa peräti kuusi osumaa ja Jussi Kotilahtikin yhden. Turussa Sipiläinen iski 0-2-vierasvoitossa Ilveksen molemmat osumat.

Iirot saa tamperelaisten vaarallista hyökkäystä pysäyttämään peräpäähänsä vahvistusta Vasile Marchiksen vapautuessa pelikiellostaan. Mahdotonta voittaminen Tampereella ei ole, siitä osoituksena viime kauden puhdas 0-3-voitto Tammelasta ja kevään 2-3-voitto Suomen Cupissa. Voitto lieneekin Pasi Lehtosen ajokoirien hampaiden tavoitteena, ettei Ilves pääse repimään sarjataulukossa aikaista kaulaa.

- Ilmassa on paljon kysymysmerkkejä taktiikan ja pelaajaliikenteenkin osalta, mutta ei Kakkosessa ole yhtään paikkakuntaa, josta emme voittoa pystyisi hakemaan. Sunnuntaina on ilmassa hienon jalkapallopelin ainekset, Lehtonen tunnelmoi alkuviikosta.

Reservi kaatamaan voittamatonta

Nokian Palloseura on toistaiseksi kerännyt tililleen Kolmosessa pelkkiä voittoja. Reservijoukkueella onkin edessään hankala vierailu kännykkämerkkikaupunkiin. Niin pelaajiston kuin taustajoukkojenkin tilanne selviää viikon aikana.

Lehtosen ja Sami Vahannon täytyy koota Nokialle lähtevä nippu mahdollisesti yhteistyössä A- ja B-juniorienkin kanssa.

- Eihän se tietysti valmentajalle ihannetilanne ole, kun rosteri on laiha. Pisteistä pystymme silti aseenteen ollessa kohdillaan taistelemaan, Vahanto pohdiskeli.

Ja eiköhän reservin taustajoukot tietäen Nokialle ole lähdössä ihan tarpeeksi kokoa, miksei näköäkin.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää