Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiivas ottelurytmi jatkuu ja Lukko lähtee tasoittamaan otteluvoittoja

 
Kiivas ottelurytmi jatkuu ja Lukko lähtee tasoittamaan otteluvoittoja

Lukon ja IFK:n välierät jatkuvat neljännellä ottelulla maanantai-iltana Raumalla. Helsingin vieraat saapuvat otteluun ottelusarjan johtajana ja Lukolla on kotiluolassaan hyvä paikkaa tasoittaa voitot. Helpolla se ei tule, sillä punanutut ovat osottautuneet odotuksien mukaiseksi vastustajaksi.

Lukko sai lauantain otteluun huonon alun kun oma ylivoima ei tuottanut tulosta ja IFK teki omista paikoistaan maalit. Toisen erän huikea nousu maalin päähän antoi taas uskoa kettupaitojen tekemiseen, eikä sarja ole IFK:n kahdesta voitosta huolimatta taputeltu. Lukko pääsi loistavasti peliin mukaan maalien jälkeen ja oli lähellä myös tasoittaa ottelu. Erikoistilannepelaaminen ratkaisee paljon tasaisissa otteluissa, eikä Lukolla ole varaa ottaa turhia ja tyhmiä jäähyjä.

Lukko on pystynyt paikoin vauhdikkaalla pelillään haastamaan IFK:n kankeat puolustajat jolloin on Lukolle tarjoutunut hyviä ylivoimatilaisuuksia. Ylivoimalla pitää kuitenkin saada kiekkoa sisään paikoista, jotta peli pysyisi raumalaisten hallussa.

IFK:n tehoketjuksi on hieman yllättäen noussut kakkosketju, jonka laidalla Lennart Petrell on ollut pudotuspeleissä vahvassa kunnossa. Ykkösketju on ollut hieman pimennossa, mutta silti vaarallinen jos pääsee pelaamaan vapaasti. Maalilla Juuso Riksman on pelannut hyvin, mutta lauantaina päästi kaksi helpohkoa maalia.

Lauantain ottelussa Otto Honkaheimo joutui jättämään pelin väliin juuri ennen lämmittelyä ja tilalle nousi kapteenin ominaisuudessa Tomi Pettinen, joka pelasi hyvin. Pettisen ja Honkaheimon molempien vahvaa puolustuspelaamista tarvittaisiin myös maanantain ottelussa, sillä juuri puolustuksen vihreiden kautta IFK pääsi rokottamaan Lukkoa.

Lukon puolelta iloisinta peliä viime pelissä esitti nuori ranskalainen Charles Bertrand, joka ennakkoluulottomalla pelillään oli Lukon taistelun ilmentymä. Bertrandin esimerkistä on hyvä kokeneempien pelaajienkin ottaa oppia, sillä nuorukaisen asenne oli kohdallaan.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää