Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Välieräpaikan ratkaiseva taisto maanantaina Raumalla

 
Välieräpaikan ratkaiseva taisto maanantaina Raumalla

Lukon ja KalPan välinen huikea puolivälieräsarja on tullut lähes päätökseensä, mutta kaiken kruunaava viimeinen näytös on vielä edessä maanantaina Raumalla, kun joukkueet ratkaisevat välieriin menijän ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa. Ottelusarja on tällä hetkellä tasatilanteessa 3-3 ja maanantain ottelun voittaja jatkaa matkaansa välieriin, jossa vastustajaksi asettuu joko HIFK tai Jokerit, jotka ratkaisevat oman sarjansa niin ikään seitsemännen ottelun turvin. Maanantain ottelun häviäjälle on edessä kesäloma ja kauden päättyminen, joten ottelun panosta ei voi liikaa korostaa missään mielessä.

Lukolla oli ottelusarja katkolla lauantaina Kuopiossa, mutta KalPa vei huippujännittävän taiston lopulta nimiinsä toisen jatkoerän turvin maalein 3-2. Kuopiolaiset johtivat ottelua kolmannen erän alussa maalein 1-0, mutta Lukko näytti jo nousevan voittoon Jakub Petruzalekin ja Jarkko Kauvosaaren tekemien maalien turvin. Sakari Salmisen tasoitusmaali kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä vei ottelun kuitenkin jatkoajalle, jossa Tapio Laakso iski voiton KalPalle.

Lauantainen ottelu kuvasikin tietyllä tapaa koko ottelusarjaa, sillä molemmilla joukkueilla oli ottelussa omat hetkensä ja kumpikin kävi johtoasemassa ennen jatkoaikaa. Lukko hävisi puolivälieräsarjan kaksi ensimmäistä ottelua, mutta otti kolmannessa ottelussa elintärkeän voiton Petruzalekin loppuhetkien maalilla ja voitti sen jälkeen myös neljännen sekä viidennen osaottelun. Maanantain ottelu tuleekin kaikin puolin olemaan todellinen henkien taisto kahden kovassa rasituksessa olleen joukkueen välillä.

Lukon kannalta erittäin positiivista on joukkueen ns. kärkiketjujen hyökkääjien onnistumiset edellisissä otteluissa. Petruzalek, Perttu Lindgren, Kurtis McLean, Teemu Nurmi ja kumppanit ovat olleet tehokkaalla pelipäällä ja saattavat omalla osaamisellaan kääntää myös maanantain ottelun Lukolle. Alati vaarallinen on ollut myös Samuli Kivimäki, joka tuntuu olevan kuin kotonaan kuumissa playoff-otteluissa. Maaliahne laituri hakeutuu jatkuvasti hyville maalipaikoille ja aiheuttaa päänvaivaa KalPan puolustajille.

Lukon ja KalPan välinen ratkaiseva kohtaaminen maanantaina Raumalla kello 18.30 alkaen. Tämä ottelu on jokaisen Lukko-fanin nähtävä ja tultava hallille antamaan äänekäs tukensa kotijoukkueelle välieräpaikan saavuttamiseksi!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarkkoKauvosaari

Jarkko Kauvosaari

17.10.1983 Ylitornio
Tiedot

SamuliKivimäki

Samuli Kivimäki

9.8.1988 Vaasa
Tiedot

PerttuLindgren

Perttu Lindgren

26.8.1987 Tampere
Tiedot

KurtisMcLean

Kurtis McLean

2.11.1980 Kirkland Lake, ONT
Tiedot

TeemuNurmi

Teemu Nurmi

24.2.1985 Tampere
Tiedot

JakubPetruzalek

Jakub Petruzalek

24.4.1985 Litvinov, Tsekki
Tiedot


Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää