Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko hakee ensimmäistä voittoaan sarjan kolmannessa pelissä

 
Lukko hakee ensimmäistä voittoaan sarjan kolmannessa pelissä

Viikonlopun kaksi ensimmäistä peliä puolivälieräsarjassa KalPaan tuottivat yhtä monta tappiota Rauman Lukolle, joka hakee edelleen ensimmäistä pudotuspelivoittoaan Rauli Uraman alaisuudessa. Perjantaina Raumalla voitto oli lähellä, mutta heikon viimeistelyn takia pisteet lähtivät Kuopioon. Lauantain ottelussa viimeistely oli vielä huonompaa, eivätkä kettupaidat saaneet maaleja aikaiseksi.

Lukko on tehottomuudesta huolimatta tullut sarjaan kovalla asenteella ja fyysisellä pelillä, joka playoffs-kiekkoon kuuluukin. Lukon vahvat pelaajat ovat käyttäneet kokoaan hyödykseen ja jaelleet maukkaita taklauksia ympäri kaukaloa kuopiolaisille kenttäpelaajille. Taklauksten lisäksi Lukko piti yllä kovaa vauhtia ja jos Lukko jaksaa pitää vauhtia yllä koko sarjan on voittojakin tulossa.

Kuopiossa Lukko antoi paljon tasoitusta, kun joukkueen paras pistemies ja perjantainakin maalin iskenyt Perttu Lindgren jätti ottelun väliin mahataudin takia. Lindgrenin oivaltavia syöttöjä Lukko tarvitsee, varsinkin ylivoimapelissä. Tähtisentterin poissaollessa pitää kuitenkin muiden pelaajien herätä ja kantaa vastuuta tarvittaessa.

KalPa on peleissä tyytynyt iskemään vastaiskuista maaleja eikä se ole pyrkinytkään isoon kiekkokontrolliin. Kahdessa ottelussa vahvimmin on pelannut ex-porilainen Sakari Salminen, jonka 2+1 tehot ovat olleet ratkaisevassa asemassa kuopiolaisten voitoissa. Juonikas hyökkääjä on löytänyt sopivat aukot Lukon puolustuksesta ja vienyt KalPan voittoihin asti. Lukolla onkin suuri työ pitää Salminen aisoissa maanantaina Raumalla.

Kuopion pelin loppuminuuteilla ottelun ratkettua Lukon pelaajista Aki Kangasmäki ja Anssi Rantanen hakivat jo seuraavaan otteluun asetelmia niistämällä kuopiolaispelaajien nenää kovalla kädellä. Kuopiolaisten silmissä kettupaitojen toimet näyttivät varmasti epätoivoisilta, mutta Lukon urhot näyttivät omalla esimerkillään, että kirvestä ei ole vielä heitetty kaivoon, vaan pelit jatkuvat Raumalla entistä kovempana. Joukkue on yhtenäinen ja yhtenäinen joukkue pystyy pelit tarvittaessa voittamaan.

Maanantain otteluun on vielä vapaana lippuja ja nyt jos koskaan Lukko tarvitsee omiensa kannustusta. Kannustus oli perjantain ottelussa jo kohdallaan, joten siitä on hyvä jatkaa!

Lukko-KalPa, 3. puolivälieräottelu maanantaina klo 18.30 Kivikylä Areenalla

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PerttuLindgren

Perttu Lindgren

26.8.1987 Tampere
Tiedot


Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää