Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iiroille kotivoitto Sinimustista

 
Iiroille kotivoitto Sinimustista

Pallo-Iirot voitti koleahkossa syysillassa Sinimustat lukemin 1-0. Ottelun ainokaisesta vastasi Howard Wong.

Pallo-Iirot lähti otteluun hieman varamiehisenä kun avauskokoonpanon vakiokasvoista poissa olivat Kimmo Hörkkö, Saku Peltonen ja Iiro Aalto. Tämä avasi kuitenkin nuoremmille raumalaisille näytöpaikan ja avaukseen nousikin Antti Horjanheimo, Verneri Salminen sekä Peetu Peltonen. Kapteenin nauha pujotettiin viimeisen ottelun Iirojen paidassa tällä kaudella pelanneen Antti Koskisen massiivisen hauiksen ympärille. Antti suuntaa Itävaltaan kartuttamaan paikallista tietoutta kauppatieteiden alalta. Vaihto-opiskelu vuoden aikana pelaaminenkin on mahdollista, mutta toistaiseksi vain harjoittelukuvioista on hommat sovittuna.

Mutta itse otteluun. Ottelu oli tapahtumiltaan suoraan sanottuna erittäin kuiva. Hienouksia ei nähty eikä oikeastaan maalipaikkojakaan. Sinimustien esityksen perusteella ei ole suurikaan yllätys että joukkue majailee tukevasti sarjan jumbosijalla. Joukkue tyytyi lähinnä puolustamaan varsinkin ensimmäisellä puoliajalla. Toisella puoliskolla turkulaiset saivat rakennettua peliä jo hieman enemmän mutta Inigo Calafelin maalia he eivät päässeet hätyyttelemään.

Ottelun hallinta oli aikapitkälti läpi ottelun Iiroilla, mutta todelliset maalipaikat olivat kortilla. Kotijoukkue sai ensimmäisellä puoliajalla toimitettua pallon tosin kertaalleen pömpeliin, mutta tuo hylättiin paitsiona. Ottelun ainokaista saatiinkin odottaa aina 88. minuutille asti kunnes Howard Wong ja Juho Patola karkasivat nopeaan vastahyökkäykseen. Juho pelasi tilanteessa Sinimustien ainoan paikalla ehtineen pakin kaffeelle ja tarjoili loisteliaasti pallon Wongille joka pääsi nokikkain vastustajan maalivahdin kanssa. Wong ei tilanteessa erehtynyt vaan täräytti kauden kahdeksannen osumansa ja Iiroille ansaitun täyden pistepotin.

Ottelun jälkeen Pasi Lehtonen näki selkeä muutoksen joukkueessa alkukauteen nähden: "Alkukaudesta tälläiset pelit päättyivät tasuriin, mutta nyt ollaan kehitytty joukkueena ja otetaan huonollakin esityksellä rutiini voitto."

Voitolla Iirot vankisti asemaa kärkikolmikossa, Ilves on yhdeksän pisteen päässä sarjan piikissä joten karsintapaikkakaan ei ole ainakaan teoriassa pois suljettu mahdollisuus. Matseja tällä kaudella on jäljellä vielä 4 kappaletta. Vieraissa vastaan asettuu vielä SalPa sekä ÅIFK, Raumalle saapuu KaaPo sekä LoPa. Seuraava kotiottelu on KaaPoa vastaan perjantaina 17.9. kauden päätös kierros pelataan 2.10. jolloin Iirot isännöi siis LoPaa.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää