Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko A:lle upea voitto TPS:sta

 
Lukko A:lle upea voitto TPS:sta


Pikkuketut jatkoivat pisteputkeaan voittamalla TPS:n keskiviikkona kotonaan maalein 5-1 (1-1, 2-0, 2-0). Ottelun alku oli Lukolta tahmeaa ja TPS tekikin ottelun avausmaalin neljän minuutin kohdalla. Tämä olikin oikeastaan ainoa vaihto koko ottelussa, jossa TPS pääsi tekemään pitkän hyökkäyksen ja onnistui siniviivalaukauksella yllättämään Antti Raannan. Loput TPS:n hyökkäykset ottelussa olikin vastahyökkäyksiä, mutta satunnauisia sellaisia, eikä TPS enää pystynyt yllättämään varmasti torjunutta Antti Raantaa.

Mitä pitemmälle ottelu eteni, sitä selvemmäksi kävi kuka vie ja kuka vikisee. Erän lopulla tullut tasoitusmaali oli alkusoittoa tulevalle. Iiro Junnila paineisti esimerkillisesti TPS pakkia, riisti kiekon ja syötti sen Charles Bertrandille, joka jatkoi suoraan maalintekosektorille luistelleelle Aki Kangasmäelle; Kangasmäki upotti rannelaukauksen TPS:n maaliin.

Toinen ja kolmas erä oli Lukon selkeää hallintaa. Molemmat erät kirjattiin Lukolle 2-0. Maalinteossa onnistuivat Veli-Pekka Reinman, Bertrand ja Roope Elonen kahdesti. Elonen ja Kangasmäki muodostivat Joonas Kalliolan kanssa Lukon tehokkaimman ketjun. Pojat vastasivat hienosti huutoon lisääntyneestä vastuusta ja Kangasmäenkin tehot olivat 1+2.

Lukolla on tällä hetkellä pieni flunssa-aalto päällä ja kokoonpanoon saatiin 18 pelaajaa, joista Niklas Näppi pelasi toisen - ja Antonin Routa ensimmäisen ottelunsa A-junioreissa. Molemmat selviytyivät hienosti omassa pelissään. A:n mukaan B-junioreista on nostettu sellaiset pelaajat, jotka sieltä tällä hetkellä voi nostaa.

Lukko on nyt saalistanut maaottelutauon jälkeisistä kolmesta pelistä seitsemän pistettä. Siitä on hyvä jatkaa eteenpäin, peli on rentoa ja vapautunutta. Toki sairastelut hieman haittaavat menoa mutta sairastuvan suunnalta saadaan pelaajia koko ajan myös takaisinpäin.

Lukko A:n ottelut jatkuvat lauantaina klo 15.00 kotiottelulla SaiPaa vastaan. Tervetuloa!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2009-2010 A-juniorit

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Tsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Rauman Lukon ja 24-vuotiaan Lukas Klokin sopimus on muotoa 1+1 seuran optiolla, jossa pelaajalla on KHL-pykälä.

Lue lisää
Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Ruotsalaiset 27-vuotiaat kaksoset Pathrik ja Ponthus Westerholm saapuvat Raumalle vuoden sopimuksilla tuoreesta Ruotsin mestarista Frölunda HC:sta. Veljeksistä Pathrik on vasemmalta laukova sentteri ja oikealta laukova Ponthus on taas laituri.

Lue lisää
David Nemecek Rauman Lukkoon

David Nemecek Rauman Lukkoon

23-vuotias tsekkipuolustaja David Nemecek siirtyy maansa pääsarjasta BK Mlada Boleslavista Lukkoon 1+1 mallisella sopimuksella, jossa jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Lue lisää
Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko ja hyökkääjä Eero Elo ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. 28-vuotias seuran oma kasvatti palaa Raumalle Sveitsistä. Hän edusti Lukkoa viimeksi kaudella 2012-13.

Lue lisää
Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

Lue lisää
Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää