Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

 

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

– Vili on yllättänyt siinä, kuinka valmista peliä hän on pystynyt pelamaan heti noustuaan mukaan liigapeleihin. Hän on todella varmaotteinen pelaaja, jolla on erinomaisen hyvä pelisilmä. Vili on rauhallinen kiekon kanssa, ja hän uskaltaa ja osaa pelata. Todellinen tällainen niin sanottu pallopelipelaaja, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo.

– Täytyy muistaa, että kyseessä on nuori pelaaja, eli lihasta ja voimaa miehelle on tulossa vielä lisää, ja hänellä on kova asenne. Vilissä on potentiaalia kasvaa aivan huippupelaajaksi.

Laitinen siirtyi Lukkoon viime kesänä Espoosta, jossa hän pelasi sekä Bluesissa A-nuorten SM-liigaa että Espoo Unitedissa Mestistä. LoKV-kasvatti aloitti kautensa Raumalla A-nuorten mukana, mutta paikka liigamiehistössä aukesi joulukuussa, kun Lukko menetti puolustajiaan sairastuvalle. Nuori puolustaja käytti tarjotun mahdollisuuden tehokkaasti ja vakuutti otteillaan.

175-senttisellä ja 80-kiloisella puolustajalla on nyt kasassa 19 liigaottelua. Pistetili on edelleen avaamatta, mutta otteet ovat olleet varmoja. Oikealta laukova puolustaja on kirjauttanut A-nuorissa 35 pelaamassaan ottelussa 22 tehopistettä (3+19).

– Olen tyytyväinen siihen, miten olen pystynyt pelaamaan Liigassa. Koen, että minulla on hyvin peliälyä ja osaan sitä kautta esimerkiksi sijoittua oikein. Muut pelihommat hoituvat sitä kautta hyvin, Laitinen sanoo.

Lähde: Raumanlukko.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Tsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Rauman Lukon ja 24-vuotiaan Lukas Klokin sopimus on muotoa 1+1 seuran optiolla, jossa pelaajalla on KHL-pykälä.

Lue lisää
Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Ruotsalaiset 27-vuotiaat kaksoset Pathrik ja Ponthus Westerholm saapuvat Raumalle vuoden sopimuksilla tuoreesta Ruotsin mestarista Frölunda HC:sta. Veljeksistä Pathrik on vasemmalta laukova sentteri ja oikealta laukova Ponthus on taas laituri.

Lue lisää
David Nemecek Rauman Lukkoon

David Nemecek Rauman Lukkoon

23-vuotias tsekkipuolustaja David Nemecek siirtyy maansa pääsarjasta BK Mlada Boleslavista Lukkoon 1+1 mallisella sopimuksella, jossa jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Lue lisää
Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko ja hyökkääjä Eero Elo ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. 28-vuotias seuran oma kasvatti palaa Raumalle Sveitsistä. Hän edusti Lukkoa viimeksi kaudella 2012-13.

Lue lisää
Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

Lue lisää
Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut riveihinsä Vili Sopasen. Yli 500 liigaottelua urallaan pelannut Sopanen siirtyy Raumalle Saksasta DEL-seura Schwenninger Wild Wingsistä.

Lue lisää