Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

 

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

– Vili on yllättänyt siinä, kuinka valmista peliä hän on pystynyt pelamaan heti noustuaan mukaan liigapeleihin. Hän on todella varmaotteinen pelaaja, jolla on erinomaisen hyvä pelisilmä. Vili on rauhallinen kiekon kanssa, ja hän uskaltaa ja osaa pelata. Todellinen tällainen niin sanottu pallopelipelaaja, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo.

– Täytyy muistaa, että kyseessä on nuori pelaaja, eli lihasta ja voimaa miehelle on tulossa vielä lisää, ja hänellä on kova asenne. Vilissä on potentiaalia kasvaa aivan huippupelaajaksi.

Laitinen siirtyi Lukkoon viime kesänä Espoosta, jossa hän pelasi sekä Bluesissa A-nuorten SM-liigaa että Espoo Unitedissa Mestistä. LoKV-kasvatti aloitti kautensa Raumalla A-nuorten mukana, mutta paikka liigamiehistössä aukesi joulukuussa, kun Lukko menetti puolustajiaan sairastuvalle. Nuori puolustaja käytti tarjotun mahdollisuuden tehokkaasti ja vakuutti otteillaan.

175-senttisellä ja 80-kiloisella puolustajalla on nyt kasassa 19 liigaottelua. Pistetili on edelleen avaamatta, mutta otteet ovat olleet varmoja. Oikealta laukova puolustaja on kirjauttanut A-nuorissa 35 pelaamassaan ottelussa 22 tehopistettä (3+19).

– Olen tyytyväinen siihen, miten olen pystynyt pelaamaan Liigassa. Koen, että minulla on hyvin peliälyä ja osaan sitä kautta esimerkiksi sijoittua oikein. Muut pelihommat hoituvat sitä kautta hyvin, Laitinen sanoo.

Lähde: Raumanlukko.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSteven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää