Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

 

Rauman Lukko on tehnyt vuoden jatkosopimuksen maalivahti Lassi Lehtisen kanssa. 19-vuotias Lukon oma kasvatti pysyy raumalaisseurassa näin ollen myös kauden 2019-20.

– On todella tärkeää, että saimme pidettyä Lassin meillä. Kehittyvä oman kylän poika muodostaa yhdessä Oskari Setäsen kanssa myös ensi kauden vahvan maalivahtikaksikkomme. Lassilla oli koko ajan ykkösvaihtoehtona jäädä Raumalle, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo.

Sahlstedt painottaa, että vuoden sopimus on niin sanotusti reilu peli. Se antaa hyvää aikaa molemmille osapuolille katsella, mitä seuraavan vuoden aikana tapahtuu ja miten siitä eteenpäin jatketaan.

– Lassilla on valtava potentiaali, ja hän kehittyy koko ajan lisää. Täytyy muistaa, että kyseessä on nuori maalivahti, joka on edelleen kehitysvaiheessa. Tästä huolimatta hän on jo nyt pystynyt pelaamaan näin hyvää peliä.

Myös Lehtinen itse kertoo Lukon olleen hänelle se ainut oikea vaihtoehto.

– Hyvät fiilikset jatkosta. Tuntuu aika mahdottomalta ajatukselta lähteä tässä vaiheessa minnekään muualle. Täällä on hyvä yhteisö, ja nyt on käynnissä uusi tarina, jossa tuodaan esiin nuoria pelaajia. Haluan olla osa sitä projektia ja tarinaa, Lehtinen painottaa.

183-senttinen ja 80-kiloinen Lehtinen pelaa parhaillaan vahvaa kautta. Hän on jakanut torjuntavastuun yhdessä Oskari Setäsen kanssa. Kuluvaan sesonkiin mahtuu 17 pelattua ottelua. Torjuntaprosentti näyttää lukemaa 90,3 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2.42.

Kuluvaan kauteen mahtuu myös yksi maali, jonka Lukko-vahti laukoi TPS:n verkkoon joulukuun alussa. Kyseessä ei ollut ensimmäinen täysosuma, sillä hän iski maalin aikanaan myös C-nuorten SM-sarjan pudotuspeleissä.

– Alkukausi meni joukkueena hieman suunniteltua heikommin, mikä luonnollisesti tarkoittaa myös sitä, että maalivahdeillakin meni hieman heikommin. Nyt homma on lähtenyt toimimaan kaikilla osa-alueilla hyvin. Olemme esimerkiksi tiivistäneet puolustuspeliä, mikä taas on ollut iso apu maalivahtipelaamiseen, ja auttanut meitä ottamaan askelia eteenpäin, Lehtinen toteaa.

– Meillä on Oskarin kanssa hyvähenkinen kilpailu peliajasta. Terve kilpailutilanne auttaa eteenpäin, mutta myös maalivahtien keskinäinen yhteistyö on tärkeässä asemassa. Me tuemme ja tsemppaamme toisiamme päivittäin. Nautitaan koko joukkueena päivittäisestä tekemisestä ja työstä.

Lukon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSteven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää