Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Chris VandeVelde Rauman Lukkoon

 

Rauman Lukko on kiinnittänyt loppukauden mittaisella sopimuksella Chris VandeVelden. 30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

- VandeVelden kohdalla tilastot puhuvat puolestaan. Hän ei ole pelannut alkukaudella, mutta kaikesta näkee, että kyseessä on viimeisen päälle ammattimies. Täytyy tässä kohtaa kiittää pelaajarekrytoinneista vastaavia tahoja siitä, että saimme tämän tason pelaajan Raumalle, Lukon päävalmentaja Pekka Virta sanoo.

- Kuten aina, niin myös nyt, meidän tulee muistaa olla kärsivällisiä sen suhteen, että tutustutaan pelaajaan rauhassa ja annetaan hänelle aikaa sopeutua.

188-senttiselle ja 86-kiloiselle, vasemmalta laukovalle VandeVeldelle on kertynyt NHL-otteluita seitsemän viimeisen kauden aikana yhteensä 278 ja niissä hän on viimeistellyt tehopisteet 18+30=48. Philadelphia Flyersin lisäksi VandeVelde on edustanut urallaan Edmonton Oilersia. Viime kaudella Philadelphiassa syntyi 81 ottelussa tehot 6+9=15.

Rauman Lukolta on hyökkäyspäästä sivussa isoja palasia, sillä Arttu Ilomäen odotetaan palaavan kokoonpanoon tammikuun aikana ja tiistain KooKoo-ottelussa loukkaantuneen Ville Vahalahden sairasloman pituudeksi arvioitiin keskiviikkona kaksi kuukautta. Chris VandeVelde on pelannut urallaan keskus- ja laitahyökkääjänä.

- Istutaan pelaajan kanssa alas, keskustellaan ja kuunnellaan. Haetaan sitä kautta se mieluisin pelipaikka ja näin saamme varmasti ulos parhaan tuloksen. Tässä on sen verran tätä lätkää tällä kaudella vielä jäljellä, että ehdimme varmasti havainnoimaan näitä asioita, Virta muistuttaa.

Lukko ja VandeVelde allekirjoittivat sopimuksen torstai-iltana ja hyökkääjä saapuu Raumalle heti, kun lennot Suomeen on saatu järjesteltyä.

Lukon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2017-2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2017-2018

Ottelut kaudella 2017-2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää