Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

 

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen. Lähtökohtaisesti avauskokoonpanon pelaajana porilaisryhmässä pelannut Rinne tulee vahvistamaan rutkasti Pallo-Iirojen joukkuetta. Sopimus kattaa kauden 2018.

Nico Rinne on Pallo-Iirojen kasvatti. Viimeksi Rinne pelasi Iiroissa kaudella 2015 kun joukkue putosi Kakkosesta. Silloin monipuolinen Rinne pelasi useammalla pelipaikalla. MuSa:ssa Rinne löysi itsensä uudelleen jalkapalloilijana. Raumalle palaa parempi jalkapalloilija.

- Henkilökohtaisesti koen, että on aika ennen ja jälkeen MuSan. Jokapaikan höylästä pelipaikan vakiintuminen keskikentän keskustaan antoi mahdollisuuden rauhassa keskittyä rakentamaan omaa profiilia pelaajana, Rinne kuvailee.

- Mitään järisyttävää muutosta ei ominaisuuksiin ole tullut, mutta ehkä niitä on nyt saanut paremmin hyödynnettyä. Vielä on kuitenkin kapasiteettia paljon parempaankin ja se ajaa joka päivä tekemään hommia kehittymisen eteen.

- Samalla isoimmat muutokset on varmasti tapahtunut henkisellä puolella. Iiroista lähti kaksi vuotta sitten aika solmussa ollut kaveri. Paljon on saanut asioita pyöritellä ja tänä päivänä mieli on levollinen, jonka myötä palasi myös nautinto pelaamiseen. Pelivuosia on todennäköisesti enemmän takana kuin jäljellä, joten nautitaan joka hetkestä.

Pallo-Iirojen tuoreelle päävalmentajalle Akusti Saloselle Nico Rinteen saaminen joukkueeseen oli mieluisa uutinen.

- Rinne on pelannut jalkapalloa Kakkosen aivan kärkipään seuran joukkuessa, joka myös tavoitteli tosissaan nousua Ykköseen. On selvä asia, että Rinne tulee meitä vahvistamaan. Keskustelun perusteella saamme myös loistavan persoonan mukaan, Salonen kehuu.

Mikä sitten sai Ykköseen nousua hakevasta seurasta miehen valitsemaan sarjaporrasta alempana pelaavan kasvattajaseuran?

- Jo MuSaan lähtiessä oli ajatus, että paluu tapahtuu jollain aikavälillä. Vähitellen alkoi kypsymään ajatus siitä, että haluan antaa oman panokseni matkaan takaisin kohti Kakkosta.

-  Olen saanut kaksi vuotta olla mukana joukkueessa joka taistelee Ykkösen paikasta, ja siinä samalla on nähnyt mitä vaatii pelata noususta. Nyt haluan tuoda Iiroissa arkeen sitä kokemusta mitä matkan varrella on tarttunut. Olisi ollut helppo ja turvallinen päätös jatkaa MuSassa, mutta halusin erilaisen haasteen. Vaikea antaa lyhyttä vastausta, mutta lopulta jossain syvällä sisimmässä oli tunne, että Iirot on ainut oikea vaihtoehto.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleNico Rinne

12.10.1990 Rauma
Tiedot


Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää