Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kimmo Hörkkö Pallo-Iirojen edustusjoukkueen päävalmentajaksi

Veikkausvinkit

Kimmo Hörkkö Pallo-Iirojen edustusjoukkueen päävalmentajaksi

 

Kimmo Hörkkö aloittaa välittömästi Pallo-Iirojen päävalmentajana 2-vuotisella sopimuksella.

Pallo-Iirojen kasvatti, entinen edustusjoukkueen pelaaja ja viime kaudella seuran A-junioreita valmentanut Kimmo Hörkkö nousee Pallo-Iirojen päävalmentajaksi.  Hörkön sopimus on kaksivuotinen.

- Jo syksyn aikana olemme Pasi Lehtosen kanssa keskustelleet seuran edustusjoukkueen tulevaisuudesta. Tiistaina keskustelin kilpailupäällikkö Harri Virtasen kanssa ja nopealla aikataululla tulimme päätökseen asiasta.

- Viime kausi oli kaikille raskas ja vieläkin ne kysymykset ovat minunkin mielessäni. Kuitenkin nyt pitää kääntää ajatukset kohti ensi kautta ja edustusjoukkueen kokoaminen alkaa välittömästi. En halunnut vain vuoden valmennusprojektia, vaan tarkoitus on rakentaa toimintaa pidemmällä aikavälillä.

Kimmo Hörköllä on valmennuksen UEFA:n B-lisenssi ja tällä hetkellä hän täydentää tietojaan nuorten valmennuskoulutuksella. Sami Hyypiä – akatemiassa Kimmo Hörkkö on ollut mukana alusta asti ja sieltä on tullut hyvää oppia.- Ei nyt voi sanoa, että seuran edustusjoukkueen valmentaminen on ollut aina unelmani. Sillä pidemmän aikaa se oli seuran edustusjoukkueessa pelaaminen. Kun tulin Norjasta takaisin vuonna 2008 Pallo-Iiroihin, niin sen jälkeen heräsi ajatus ja unelma myös seuran edustusjoukkueen valmentamisesta.

- Valmentajana olen innovatiivinen. Mulla on valtava halu kehittyä omassa toiminnassani ja kehittää sitä kautta myös seuraa. Haluan olla kehityksen aallonharjalla ja seuraan aktiivisesti mitä maailmalla tapahtuu valmennuksen parissa. Tottakai käytäntöjen tuominen näihin olosuhteisiin vaatii soveltamista, Hörkkö linjaa.

- Olen perusteellinen valmentajana ja kiinnitän huomiota yksityiskohtiin. Ja siihen miten asioihin voi vaikuttaa ja tehdä muutoksia. Kulunut kausi päättyi edustusjoukkueen osalta muutamia päiviä sitten, mutta Hörkön ajatukset ovat jo tiukasti tulevaisuudessa. Pallo-Iirojen ensi kauden joukkueen kokoaminen alkaakin välittömästi. Seura on linjannut, että resurssit edustusjoukkueen kokoamiseen pysyvät ennallaan ja sellaisina, että nousu takaisin Kakkoseen on realistinen.

- Joukkueen kokoaminen lähtee yhteydenotoilla viime kauden pelaajiin. Haluan selvittää kenellä on halua jatkaa. Lisäksi minua kiinnostaa seurassa pelaavat juniorit ja sen kartoittaminen kenellä on edellytyksiä pelata edustusjoukkueessa. Ensimmäisellä harjoitusjaksolla on varmasti mukana paljon nuoria pelaajia. Kokeneemmat pelaajat liittynevät mukaan vasta myöhemmin harjoituskaudella.

Kuluneella kaudella edustusjoukkuetta valmentanut Pasi Lehtonen siirtyy seuran A-junioreiden valmentajaksi.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Kimmo Hörkkö

5.12.1983 Rauma
Tiedot


Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää