Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kimmo Hörkkö Pallo-Iirojen edustusjoukkueen päävalmentajaksi

Kimmo Hörkkö Pallo-Iirojen edustusjoukkueen päävalmentajaksi

 

Kimmo Hörkkö aloittaa välittömästi Pallo-Iirojen päävalmentajana 2-vuotisella sopimuksella.

Pallo-Iirojen kasvatti, entinen edustusjoukkueen pelaaja ja viime kaudella seuran A-junioreita valmentanut Kimmo Hörkkö nousee Pallo-Iirojen päävalmentajaksi.  Hörkön sopimus on kaksivuotinen.

- Jo syksyn aikana olemme Pasi Lehtosen kanssa keskustelleet seuran edustusjoukkueen tulevaisuudesta. Tiistaina keskustelin kilpailupäällikkö Harri Virtasen kanssa ja nopealla aikataululla tulimme päätökseen asiasta.

- Viime kausi oli kaikille raskas ja vieläkin ne kysymykset ovat minunkin mielessäni. Kuitenkin nyt pitää kääntää ajatukset kohti ensi kautta ja edustusjoukkueen kokoaminen alkaa välittömästi. En halunnut vain vuoden valmennusprojektia, vaan tarkoitus on rakentaa toimintaa pidemmällä aikavälillä.

Kimmo Hörköllä on valmennuksen UEFA:n B-lisenssi ja tällä hetkellä hän täydentää tietojaan nuorten valmennuskoulutuksella. Sami Hyypiä – akatemiassa Kimmo Hörkkö on ollut mukana alusta asti ja sieltä on tullut hyvää oppia.

- Ei nyt voi sanoa, että seuran edustusjoukkueen valmentaminen on ollut aina unelmani. Sillä pidemmän aikaa se oli seuran edustusjoukkueessa pelaaminen. Kun tulin Norjasta takaisin vuonna 2008 Pallo-Iiroihin, niin sen jälkeen heräsi ajatus ja unelma myös seuran edustusjoukkueen valmentamisesta.

- Valmentajana olen innovatiivinen. Mulla on valtava halu kehittyä omassa toiminnassani ja kehittää sitä kautta myös seuraa. Haluan olla kehityksen aallonharjalla ja seuraan aktiivisesti mitä maailmalla tapahtuu valmennuksen parissa. Tottakai käytäntöjen tuominen näihin olosuhteisiin vaatii soveltamista, Hörkkö linjaa.

- Olen perusteellinen valmentajana ja kiinnitän huomiota yksityiskohtiin. Ja siihen miten asioihin voi vaikuttaa ja tehdä muutoksia. Kulunut kausi päättyi edustusjoukkueen osalta muutamia päiviä sitten, mutta Hörkön ajatukset ovat jo tiukasti tulevaisuudessa. Pallo-Iirojen ensi kauden joukkueen kokoaminen alkaakin välittömästi. Seura on linjannut, että resurssit edustusjoukkueen kokoamiseen pysyvät ennallaan ja sellaisina, että nousu takaisin Kakkoseen on realistinen.

- Joukkueen kokoaminen lähtee yhteydenotoilla viime kauden pelaajiin. Haluan selvittää kenellä on halua jatkaa. Lisäksi minua kiinnostaa seurassa pelaavat juniorit ja sen kartoittaminen kenellä on edellytyksiä pelata edustusjoukkueessa. Ensimmäisellä harjoitusjaksolla on varmasti mukana paljon nuoria pelaajia. Kokeneemmat pelaajat liittynevät mukaan vasta myöhemmin harjoituskaudella.

Kuluneella kaudella edustusjoukkuetta valmentanut Pasi Lehtonen siirtyy seuran A-junioreiden valmentajaksi.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Kimmo Hörkkö

5.12.1983 Rauma
Tiedot


Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää