Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves vei pisteet muassaan Tampereelle - nyt menee vaikeaksi

 

Ilves vei pisteet muassaan Tampereelle - nyt menee vaikeaksi


Torstai-illan peliin Raumalla lähdettiin niistä asemista, että voitolla Lukko varmistaisi pudotuspelipaikan. Ilves teki homman vaikeaksi, sillä tamperelaiset johtivat kahden erän jälkeen jo 3-0. Lukko sai päätöserässä kirivaihteen päälle ja iskikin kaksi pikamaalia erän kahdeksannella minuutilla, ensin asialla oli Josef Straka ja vain 23 sekuntia myöhemmin Janne Keränen. Tasoitusta Lukko ei saanut aikaiseksi hurjasta yrityksestä huolimatta, vaan Ilves ratkaisi pelin reilu kolme minuuttia ennen loppua, kun Kai Kantola iski kiekon tyhjään verkkoon.

Lukko kyllä pyöritti heti ottelun alkuun Ilves-päädyssä, mutta tehottomasti. Sitten Ilves iski oikeastaan heidän ensimmäisestä paikastaan avausmaalin. Tilanteessa Ville Koistinen oli hiipinyt maalin kulmalle ja pääsi vetäisemään Jarkko Näppilän syötöstä vastapalloon.

Toinen erä olikin sitten Lukolle hankala, sillä Ilves-vahti Jaroslav Hübl torjui vain neljästi, kun Vehanen ehti kiekon tielle yhdeksän kertaa. Tamperelaiset lisäsivät johtoa, kun Antti Kangasniemi pääsi vastahyökkäykseen ja laukoi suorasta luistelusta ranteellaan kovaa ja tarkasti ohi Vehasen. Ilves iski erässä vielä toistamiseen, kun Matias Sointu voitti ylivoimalla aloituksen taaksepäin ja Koistinen kiskaisi liikuvat taakse ja siellä oli.

Kolmas erä oli sitten jo Lukolta hyvä, mutta tasoitusmaalia ei vain saatu aikaiseksi.

- Mun aikanani ehdottomasti tasapainoisin peli meiltä. Kolmas erä meni hankalaksi, kun Lukko tuli kovaa päälle, sanaili tyytyväinen Ilves-käskijä Tuomas Tuokkola.

- Joukkue oli kaksi ensimmäistä erää jännittynyt.Olimme pelissämme ihan liian epätarkkoja, mutta päätöserässä saimme pitkästä aikaa kotipelissä juonesta kiinni, paalutti Lukko-luotsi Risto Dufva.

Dufvan mukaan Lukossa on yritetty avata henkistä lukkoa viimeiset kolme viikkoa palvereilla.

- Nyt täytyy noita palavereja vähentää. Tämän joukkueen historia on liian lyhyt ja se näkyy nyt. Tällä kaudella meillä on ollut liian monta joukkuetta, sanali Dufva.

- Meillä on nyt viisi päivää aikaa mennä yhteen tai jopa kahteen, vitsaili Dufva lopuksi

Maalit: 12.28 0-1 Ville Koistinen (Jarkko Näppilä, Aleksander Ruuttu), 32.42 0-2 Antti Kangasniemi (Ville Korhonen, Konsta Mäkinen), 37.40 0-3 Koistinen (Matias Sointu)yv., 51.10 1-3 Josef Straka (Jarkko Kauvosaari, Jerry Ahtola), 51.33 2-3 Janne Keränen (Ahtola, Otto Honkaheimo), 57.55 2-4 Kai Kantola (Jaroslav Hübl)tm.

Jäähyt:
Lukko: 5x2 min + Milan Jurcina 10 min
Ilves: 8x2 min

Torjunnat:
Petri Vehanen: 3+9+6 = 18
Jaroslav Hübl: 5+4+15 = 24

Yleisöä:
3 790

Lähde: Lukon tiedote


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Tsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Rauman Lukon ja 24-vuotiaan Lukas Klokin sopimus on muotoa 1+1 seuran optiolla, jossa pelaajalla on KHL-pykälä.

Lue lisää
Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Ruotsalaiset 27-vuotiaat kaksoset Pathrik ja Ponthus Westerholm saapuvat Raumalle vuoden sopimuksilla tuoreesta Ruotsin mestarista Frölunda HC:sta. Veljeksistä Pathrik on vasemmalta laukova sentteri ja oikealta laukova Ponthus on taas laituri.

Lue lisää
David Nemecek Rauman Lukkoon

David Nemecek Rauman Lukkoon

23-vuotias tsekkipuolustaja David Nemecek siirtyy maansa pääsarjasta BK Mlada Boleslavista Lukkoon 1+1 mallisella sopimuksella, jossa jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Lue lisää
Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko ja hyökkääjä Eero Elo ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. 28-vuotias seuran oma kasvatti palaa Raumalle Sveitsistä. Hän edusti Lukkoa viimeksi kaudella 2012-13.

Lue lisää
Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

Lue lisää
Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää