Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Azevedo ja Nurmi tehoilivat HPK:n nurin

 

Azevedo ja Nurmi tehoilivat HPK:n nurin
UrheiluRauma

Lukko - HPK 4-2 (0-0, 3-2, 1-0)

Tiistai-iltana Äijänsuolla nähtiin todella taisteleva Rauman Lukko, vaikka HPK pyöritti aika-ajoin peliä pitkiäkin aikoja Lukon päädyssä, niin raumalaiset kestivät. Ottelu oli 60 minuutin numeroissa 4-2.

- Lukko oli tuon verran meitä parempi ja varsinkin Justin Azevedo oli huikea, emmekä saaneet miestä millään kuriin. Lisäksi vielä Petri Vehanen oli maalillaan loistava, sanaili melko vähäpuheinen HPK-käskijä Ari-Pekka Selin.

Ottelun ensimmäinen erä oli maaliton, mutta lähellä Kerho kävi, kun ekalla kympillä Johan Larsson kilautti ylivoimalla tolppaan. Toinen erä olikin sitten melkoisen vauhdikasta peliä ja maalejakin nähtiin peräti viisi kappaletta. Ensin Teemu Nurmi vei Lukon Justin Azevedon syötön jälkeen raumalaiset johtoon. Tuo maali oli tuli todellisen taistelun jälkeen. Seuraavat kaksi osumaa iski HPK. Ensimmäinen niistä tuli siirretyn rangaistuksen aikana. Lukon kentällinen oli pitkään pahassa pyörityksessä ja tuomarin käsi nousi ylös. HPK pyöritti kuudella miehellä ja tilanne päättyi siihen, että Larsson laukoi siniviivalta ja Tuomas Vänttinen ohjasi ilmasta kiekon ohi Petri Vehasen.

HPK:n johtomaalin saa ottaa kontolleen Lukon kallein puolustaja Ryan Caldwell. Kanukki konttaili kulmassa ja sen jälkeen kiekko kulki Jere Sallisen ja Ville Viitaluoman kautta kerhon kroaattihyökkääjä Borna Rendulicille ja kaveri laittoi kiekon varmasti ohi Vehasen. Pari minuuttia edellisestä ja Lukko tuli ylivoimalla tasoihin Azevedon viimeisteltyä. Syöttöpisteet tuohon maalin merkittiin Nurmelle ja Roni Viirlasille. Neljä minuuttia myöhemmin Lukko pyöritti jälleen ylivoimaa ja taas oli asialla kaksikko Nurmi ja Azevedo, nyt molemmille syöttöpisteet Harri Tikkasen maalinkulmalta iskemään kolmanteen raumalaisosumaan.

Kolmanteen erään hämeenlinnalaiset tulivat sellaisella asenteella, että peli lyödään väkisin tasoin. Lukko kuiten kesti osittain tuurilla ja osittain Petri Vehasen upeiden torjuntojen ansiosta. Ottelua oli pelaamatta viitisen minuuttia, kun ykkönen oli taas asialla. Nurmi käänsi keskialueella kiekon toisen laitaan Kimmo Koskenkorvalle. "Kossu" laittoi jalat liikkeelle ja heitti lätyn suoraan Azevedon lapaan eikä Erie-järven rannalta maailmalle lähtenyt peluri epäonnistunut, vaan kiekko oli neljännen kerran Mika Järvisen selän takana.

- Olimme tänään vähän yksilöiden varassa, mutta parempi sekin, kuin pelkkää harmaata massaa, sanaili Lukko-luotsi Risto Dufva.

Lukon kokoonpanossa tiistaina 19-vuotias Roni Viirlas pelasi ensimmäisen liigaottelunsa hyvin pelasikin. Parisen vuotta sitten Turusta Raumalle tullút saapunut nuorukainen sai runsaasti vastuuta myös ali- ja ylivoimapelissä. Merkkuttihan Viirlas ottelussa myös yhden syöttöpisteenkin.

- Viirlas pelasi älyttömän hienon pelin ja meillä jatkossakin kevään aikana antaa mahdollisuuksia muillekin nuorille pojille. Eihän sitä liigakokemusta saa ellei pelaa niitä pelejä, kommetoi Dufva.

Maalit: 22.58 1-0 Teemu Nurmi (Justin Azevedo), 26.14 1-1 Tuomas Vänttinen (Johan Larsson, Tuomas Santavuori)sr., 29.22 1-2 Borna Rendulic (Jere Sallinen, Ville Viitaluoma), 31.23 2-2 Azevedo (Nurmi, Roni Viirlas)yv., 35.34 3-2 Harri Tikkanen (Nurmi, Azevedo)yv., vom., 55.02 4-2 Azevedo (Kimmo Koskenkorva, Nurmi)

Jäähyt:

Lukko: 2x2 min

HPK: 3x2 min + Tuomas Santavuori 10 min

Torjunnat:

Petri Vehanen: 11+12+9 = 32

Mika Järvinen: 10+11+3 = 24

Yleisöä:

3 914


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JustinAzevedo

Justin Azevedo

1.4.1988 West Lorne, ON, CAN
Tiedot

TeemuNurmi

Teemu Nurmi

24.2.1985 Tampere
Tiedot


Tsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Tsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Rauman Lukon ja 24-vuotiaan Lukas Klokin sopimus on muotoa 1+1 seuran optiolla, jossa pelaajalla on KHL-pykälä.

Lue lisää
Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Ruotsalaiset 27-vuotiaat kaksoset Pathrik ja Ponthus Westerholm saapuvat Raumalle vuoden sopimuksilla tuoreesta Ruotsin mestarista Frölunda HC:sta. Veljeksistä Pathrik on vasemmalta laukova sentteri ja oikealta laukova Ponthus on taas laituri.

Lue lisää
David Nemecek Rauman Lukkoon

David Nemecek Rauman Lukkoon

23-vuotias tsekkipuolustaja David Nemecek siirtyy maansa pääsarjasta BK Mlada Boleslavista Lukkoon 1+1 mallisella sopimuksella, jossa jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Lue lisää
Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko ja hyökkääjä Eero Elo ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. 28-vuotias seuran oma kasvatti palaa Raumalle Sveitsistä. Hän edusti Lukkoa viimeksi kaudella 2012-13.

Lue lisää
Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

Lue lisää
Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää