Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Bödkerin tehoilta Pelicansin surma

Veikkausvinkit

 

Bödkerin tehoilta Pelicansin surma
UrheiluRauma

Lukko - Pelicans 3-1 (1-0, 1-1, 1-0)

Lukko jatkoi lauantai-iltana siitä mihin perjantaina Porissa jäi eli jatkoi voittojen tiellä. Lauantaiehtoon uhri oli Pelicans Lahdesta ja raumalaisten voittonumerot kirjattiin luvuin 3-1. Lukko iski maalin jokaiseen erään ja se siis riitti lahtelaisille.

- Ei voi peli paljon huonommin alkaa, kuin se tänään alkoi. Muutama sekunti ja meille jäähy ja siitä muutama sekunti, niin ollaan tappiolla, kertaili Pelicans-luotsi Kai Suikkanen.

Todellakin Lukko sai todellisen salama-alun otteluun, sillä vain 12 sekuntia oli pelattu lahtelaisten Miikka Männikkö sai jäähyn. Männikkö ei ehtinyt istua aitiossa kuin 10 sekuntia ja kiekko oli jo Jere Myllyniemen selän takana. Maali merkittiin Teemu Nurmen nimiin. Esityön tuohon tekivät Frans Nielsen ja Mikkel Bödker. Erä jatkui melkoisen avoimena pelinä ja paikkoja oli molemmilla, mutta lisäosumia ei kuitenkaan enää nähty.

Toinen erä oli ehtinyt hieman yli puolenvälin, kun Lukon kanadalaissentteri Justin Azevedo sai suihkukomennuksen korkeasta mailasta. Tuon korkean mailan kohteena oli Joonas Hurri, joka oli saanut muutaman tikin kasvoihinsa. Lukko aloitti kuitenkin alivoiman vauhdilla, kun Philip Larsen käynnisti hyökkäyksen Bödkerille. Bröndbyläinen painaa vauhdilla laidasta ylös ja syöttää poikittain Nielsen, joka sitten tulittaa suoraan syötöstä 2-0.

Tuon vitosen aikana Pelicans tulee vielä peliin mukaan, kun Timo Pärssinen ohjaa Danny Richmondin lämärin ohi Petri Vehasen. Pelicans saa vielä todellisen momentumin, kun Azevedon vitosta on jäljellä 2.22, niin Teemu Nurmi ohjataan boksiin kampituksesta. Lukko kuitenkin kestää hienosti tuon kahden miehen alivoimansa. Radio Ramonan kommentaattori Timo Elo oli kommentoinut tilannetta, että Otto Honkaheimo pelasi todella loistavasti alivoimakolmion pohjalla. Honkaheimo itse olikin sitten kommentoinut erätaukohaastattelussa, että mitäköhän se Elo on mahtanut ottaa, mutta oli sitten lopulta itsekin myöntänyt, että ihan hyvinhän se meni.

- Tuo vitosen alku oli pelin kulminaatiopisteitä, kun heti kolahti omissa, vaikkakin sitten vielä kuitenkin pääsimmekin peliin mukaan, Suikkanen sanaili.

Lukko on viime aikoina iskenyt ihan kivasti alivoimamaaleja.

- Olemme olleet alivoimassa liikkeellä hyvällä jalalla eli kai se siitä sitten johtuu, kommentoi Risto Dufva.

Kolmas erä olikin sitten edelleen melkoisen avointa peliä ja varsinkin Lukko pääsi yrittämään monesti ylivoimalla, mutta ilman tulosta. Ratkaisu nähtiin 53 sekuntia ennen loppua, kun Pelicans yritti tasoitusta ilman maalivahtia.. Tilanne päättyi kuitenkin siihen, että Larsen riisti kiekon puolustusalueella itselleen ja vapautti Bödkerin läpiajoon eikä Phoenixin mies tuollaisesta paikasta erehtynyt.

Bödker oli muutenkin ottelun todellinen hahmo tehoilla 1+2.

Maalit: 0.22 1-0 Teemu Nurmi (Frans Nielsen, Mikkel Bödker)yv., 32.21 2-0 Nielsen (Bödker, Philip Larsen)av., vom., 34.35 2-1 Timo Pärssinen (Danny Richmond)yv., 59.08 3-1 Bödker (Larsen)tm.

Jäähyt:

Lukko: 5x2 min + Justin Azevedo 5+20 min

Pelicans: 9x2 min

Torjunnat:

Petri Vehanen: 12+10+12 = 32

Jere Myllyniemi: 7+9+10 = 26

Yleisöä:

3 582


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JustinAzevedo

Justin Azevedo

1.4.1988 West Lorne, ON, CAN
Tiedot

MikkelBödker

Mikkel Bödker

16.12.1989 Bröndby, DEN
Tiedot

OttoHonkaheimo

Otto Honkaheimo

3.8.1985 Rauma
Tiedot

PhilipLarsen

Philip Larsen

7.12.1989 Esbjerg, DEN
Tiedot

FransNielsen

Frans Nielsen

24.4.1984 Herning, DEN
Tiedot

TeemuNurmi

Teemu Nurmi

24.2.1985 Tampere
Tiedot

PetriVehanen

Petri Vehanen

9.10.1977 Rauma
Tiedot


Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko ja hyökkääjä Eero Elo ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. 28-vuotias seuran oma kasvatti palaa Raumalle Sveitsistä. Hän edusti Lukkoa viimeksi kaudella 2012-13.

Lue lisää
Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

Lue lisää
Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää
Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut riveihinsä Vili Sopasen. Yli 500 liigaottelua urallaan pelannut Sopanen siirtyy Raumalle Saksasta DEL-seura Schwenninger Wild Wingsistä.

Lue lisää
Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Rauman Lukko on tehnyt vuoden jatkosopimuksen maalivahti Lassi Lehtisen kanssa. 19-vuotias Lukon oma kasvatti pysyy raumalaisseurassa näin ollen myös kauden 2019-20.

Lue lisää
Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut puolustukseensa Miska Kukkosen. Sopimus kattaa loppukauden 2018-19 sekä kaksi seuraavaa kautta. 18-vuotias Kukkonen on kiekkoillut alkukauden Tampereen Tapparan organisaatiossa.

Lue lisää