Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Uutta matoa koukkuun

Veikkausvinkit

 

Uutta matoa koukkuun
UrheiluRauma

Lukko jatkaa pelejään viikonloppuna kahden ottelun voimin, kun ensin kohdataan Porissa Ässät ja sitten yön yli nukuttua kotona Lahden Pelicans. Lukolla on alla kirvelevä kotitappio TPS:lle, tuo keskiviikkoinen peli oli täysin raumalaisten hallussa ensimmäisen erän puoliväliin saakka, mutta sitten tapahtui jotain jaTPS sai otetta. Turkulaiset iskivät kaksi pikamaalia erän loppupuolella parin minuutin sisään ja tuosta ei sitten Lukko oikein enää toipunut.

- Koko kausi on puhuttu samasta asiasta, että miten tämmöiset asiat pitää käsitellä. Tärkeintä on, että keskittyminen säilyy tapahtui mitä tapahtui. Toisena asiana pelin sisällä on se, että pettymys pitää käsitellä mahdollisimman nopeasti, ruoti Lukon apuvalmentaja Juha Vuori mennyttä.

Miten tästä sitten eteenpäin noihin kahteen tuiki tärkeään viikonlopun peliin?

- Meille saattaa tulla huomenna vaihdoksia kokoonpanoon, riiippuen loukkaantumistilanteesta. Ässätkin ovat saaneet miehiään takaisin sairaslistalta, mutta se heidän pelikään vielä ole auennut. Uskon. että huomisesta tulee kiihkeä peli, sillä molemmat tarvitsevat pisteitä, jatkoi Vuori.

Noista kokoonpanomuutoksista sen verran, että ainakin Jere Laaksonen, Aki Kangasmäki sekä Arttu Ilomäki treenaavat Raumalla. Nuori puolustaja Juho Tommila ei sitä vastoin ole käytettävissä, sillä miestä tarvitaan a-juniorien apuna.

Janne Keränen oli samoilla linjoilla Vuoren kanssa todeten, että voitolla huomenna Lukko on taas askeleen lähempänä tavoitettaan.

- Pelistä tulee varmasti kova, sillä ei Ässiltä saa mitään ilmaiseksi, Keränen mietti.

Keränen myös kertoi ainakin harjoitelleensa tänään Frans Nielsenin ja Mikkel Bödkerin kanssa. Kysyttäessä, että mikä tekee Bödkeristä niin hyvän maalintekijän, kuin mitä mies on, niin Keränen tähän:

- Mikkel hakeutuu aina hanakasti maalipaikkoihin ja hänellä on loistava laukaus.

Entä millaista sitten on pelata noiden tanskalaisten kanssa?

- Mikäs siinä on pelatessa, kun rinnalla on ammattimiehiä, totesi Keränen lopuksi.

Perjantaina 4.1. klo 18.30 Ässät - Lukko Pori Isomäen jäähalli

Lauantaina 5.1. klo 17.00 Lukko - Pelicans Kivikylän areena


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää
Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut riveihinsä Vili Sopasen. Yli 500 liigaottelua urallaan pelannut Sopanen siirtyy Raumalle Saksasta DEL-seura Schwenninger Wild Wingsistä.

Lue lisää
Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Rauman Lukko on tehnyt vuoden jatkosopimuksen maalivahti Lassi Lehtisen kanssa. 19-vuotias Lukon oma kasvatti pysyy raumalaisseurassa näin ollen myös kauden 2019-20.

Lue lisää
Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut puolustukseensa Miska Kukkosen. Sopimus kattaa loppukauden 2018-19 sekä kaksi seuraavaa kautta. 18-vuotias Kukkonen on kiekkoillut alkukauden Tampereen Tapparan organisaatiossa.

Lue lisää
Pekka Tuokkola Lukkoon nuorten MM-kisojen ajaksi

Pekka Tuokkola Lukkoon nuorten MM-kisojen ajaksi

Rauman Lukko on kiinnittänyt maalivahtiosastolleen Pekka Tuokkolan vajaan kuukauden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
Itävaltalaishyökkääjä Manuel Ganahl siirtyy Rauman Lukkoon

Itävaltalaishyökkääjä Manuel Ganahl siirtyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä alkukauden ajan Lahden Pelicansia edustaneen Manuel Ganahlin. 28-vuotias itävaltalaishyökkääjä siirtyy sinikeltaisiin loppukauden 2018-19 kattavalla sopimuksella.

Lue lisää