Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS rankaisi Lukon virheistä

 

TPS rankaisi Lukon virheistä
UrheiluRauma

Lukko - TPS 1-4 (0-2, 0-1, 1-1)

Vuoden alku Äijänsuolla lähti käyntiin kotijoukkue Lukon 1-4-tappiolla Turun Palloseuralle. Turkulaiset karkasivat jo ensimmäisessä erässä kahden maalin johtoon, vaikka ei se väärinkään olisi ollut, jos tilanne olisi ollut päinvastoin. Lukko nimittäin pyöritti varsinkin erän alkupuolella hurjasti ja loi maalipaikan toisensa perään, mutta TPS:n raumalaislähtöinen maalivahti Atte Engren kesti ja piti näin vieraat pelissä mukana.

- Tärkeä voitto meille kahden tappion jälkeen ja se tuli vielä Lukosta vieraskentällä. Pysyimme hienosti pelisuunnitelmassamme, kertaili TPS-luotsi Juha Pajuoja.

- Päällimmäinen olo on pettynyt ja ei todellakaan sitä mitä haimme, Lukon apuvalmentaja Juha Vuori kommentoi.

Erän kuudennellatoista minuutilla sitten vieraiden ykkösketju iskee. Ensin Tero Koskiranta laukoo kohti maalia ja riparin seuraa hienosti turkulaisten kultakypärä Brian Willsie. Tästä ehti kulua vain parisen minuuttia ja vieraiden ykkönen iski taas nyt oli vuorossa Ville Vahalahti. Näistä numeroista lähdettiin siis erätauolle.

Toinen erä oli pitkälti Lukolta passiivista puolustamista, mutta muutamia paikkojakin raumalaisjoukkue loi. Sisään ei vain mennyt mistään. Erän kuudennellatoista minuutilla Tero Koskiranta karvasi kiekon keskialueella Mikkel Bödkeriltä ja syötti sen Willsielle. kultakypärä eteni b-pisteelle ja antoi ranteensa puhua. Tuloksena olikin, että kiekko oli maalin yläkulmassa Petri Vehasen selän takana.

Tuossa vaiheessa alkoikin sitten olla aika synkkää raumalaisittain. Kolmas erä alkoi sitten Lukon osalta hienosti, kun Teemu Nurmi avasi pystyyn Justin Azevedolle. Kanadalainen puolestaan jatkoi nopeasti Mikkel Bödkerille, joka puolestaan vie Engrenin sinne kuuluisalle Kortelan pysäkille. Erä jatkui Lukon painostuksella, mutta Engren piti turkulaisia pystyssä. Lopullinen niitti tuli erän kolmannellatoista minuutilla, kun Marko Anttila laittoi paluukiekon ohi Petri Vehasen.

- Onnittelut TPS:lla he ansaitsivat voittonsa. Me emme puolestaan saaneet tänään irti sitä mitä piti. Uskomme kuitenkin, että olemme oikealla tiellä jatkoa ja tätä tammikuuta, liigan rankinta kuukautta, ajatellen, mietiskeli Vuori

Lukosta TPS:aa siirtynyt Anssi Rantasen tilanne askarrutti myös pelin jälkeen, mutta ei askarruta enää.

- Anssi jatkaa meillä kauden loppuun, hän tuo puolustukseemme juuri sitä tarvittavaa fyysisyyttä. Pajuoja kertoi.

Maalit: 15.59 0-1 Brian Willsie (Tero Koskiranta, Ville Vahalahti), 17.51 0-2 Vahalahti (Mikko Lehtonen, Marko Anttila)vom., 35.17 0-3 Willsie (Koskiranta), 40.21 1-3 Mikkel Bödker (Justin Azevedo, Teemu Nurmi), 52.20 1-4 Anttila (Tapio Laakso)

Jäähyt:

Lukko: 3x2 min

TPS: 4x2 min

Torjunnat:

Petri Vehanen: 14+5+9 = 28

Atte Engren: 12+6+20 = 38

Yleisöä:

3 522


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Tsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Rauman Lukon ja 24-vuotiaan Lukas Klokin sopimus on muotoa 1+1 seuran optiolla, jossa pelaajalla on KHL-pykälä.

Lue lisää
Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Ruotsalaiset 27-vuotiaat kaksoset Pathrik ja Ponthus Westerholm saapuvat Raumalle vuoden sopimuksilla tuoreesta Ruotsin mestarista Frölunda HC:sta. Veljeksistä Pathrik on vasemmalta laukova sentteri ja oikealta laukova Ponthus on taas laituri.

Lue lisää
David Nemecek Rauman Lukkoon

David Nemecek Rauman Lukkoon

23-vuotias tsekkipuolustaja David Nemecek siirtyy maansa pääsarjasta BK Mlada Boleslavista Lukkoon 1+1 mallisella sopimuksella, jossa jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Lue lisää
Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko ja hyökkääjä Eero Elo ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. 28-vuotias seuran oma kasvatti palaa Raumalle Sveitsistä. Hän edusti Lukkoa viimeksi kaudella 2012-13.

Lue lisää
Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

Lue lisää
Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää