Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko nälkäisenä Tapparan kimppuun

 

Lukko nälkäisenä Tapparan kimppuun




UrheiluRauma

SM-liiga jatkuu taas Lukon osalta tiistaina, jolloin Raumalle saapuu Tappara. Tämä on joukkueiden välinen ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella, vaikka Lukko on pelannut jo aika montaa joukkuetta vastaan kahdesti. Tuo on sellainen seikka, että otteluohjelman laatimista pitää taas kerran ihmetellä.

Lukolla on alla tappio lauantaina Oulusta Kärppien vieraana. Tuo Oulun pelin kaatui aika pitkälti jo ekaan kymppiin, minkä jälkeen oululaiset johtivat jo 2-0.

- Tuon ekan kympin jälkeen peli olikin sitten jo meiltä ihan hyvä. Nyt ollaan nälkäisiä kohtaamaan Tappara, sillä olemme jo nyt osoittaneet, että pystymme voittamaan tällä hetkellä ihan minkä tahansa joukkueen tässä sarjassa, sanaili Lukon apuvalmentaja Jesse Welling.

Lukolla on ollut vaikeuksia pelata alkukauden aikana ehjiä kuuskymppisiä, milloin on alussa tai sitten lopussa sössitty peli. Mistähän tuo johtuu ja voiko valmennus auttaa asiaa?

- Valmennuksen pitää puhua ja puhua, jotta joukkue uskoo itseensä loppuun asti. Pääsääntöisesti ekat erät ovat olleet meiltä tällä kaudella hyviä ja nyt Oulussa tuli poikkeus sarjaan, jatkoi Welling.

Lukon riveissä Tapparan on valmis kohtaamaan myös kirvesrintojen kasvatti jo useamman vuoden Raumalla viihtynyt Teemu Nurmi. Vieläkö vanha seura sytyttää?

- Tottakai Tappara herättää tunteita, se on se viha-rakkaus -suhde. Kentällä pitää vihata, mutta sen ulkopuolella ollaankin sitten taas kavereita, kertoili Nurmi.

Tapparan tehovitjassa on alkukaudella pelannut nuoruutta ja kokemusta, kun kokenut ja lähes kaiken nähnyt Ville Nieminen pelaa yhdessä "mopoautoikäisten" Aleksander Barkovin ja Henrik Haapalan kanssa.

- Emme ole ajatelleet mitään erikoisjuttuja tuon kentän varaan, kertoi Welling.

Lukolla on ollut tällä kaudella sitä maalinteon sietämätöntä vaikeutta, miten niitä maaleja sitten saataisiin aikaan?

- Hyökkäyshän on se ainoa tapa millä maalipaikkoja luodaan, mutta hyökkämiseen suhteen pitään kuitenkin olla myös järki mukana, mietti Welling.

Toimitusjohtaja Timo Rajala odottelee Äijänsuolle +/- 3 500 henkilöä paikanpäälle, tiistai-iltana.

Lukko - Tappara 30.10. klo 18.30 Kivikylän areenalla


Takaisin edelliselle sivulle




Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää