Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maalinteon sietämätön vaikeus

Veikkausvinkit

 

Maalinteon sietämätön vaikeus
UrheiluRauma

Lukko - Kärpät 1-4 (0-1, 0-1, 1-2)

Tshekkiläinen kirjailija Milan Kundera kirjoitti aikanaan olemisen sietämättömästä keveydestä, mutta tällä hetkellä Äijänsuolla eletään maalinteon sietämätöntä vaikeutta. Tiistainakin tuo tuli ilmi, kun Lukko sai ihan riittävästi tekopaikkoja, mutta aina vedettiin joko ohi tai Kärppä-veskari Johan Backlund torjui.

Ensimmäinen erä oli melkoisen tunnustelevaa kiekkoa ja aika-ajoin voisi sanoa, että ns. miekkailua. Erän ainokainen maali syntyi erän lopulla, kun Joonas Donskoi ampui tarkasti yläkulmaan. Toinen erä jatkui samankaltaisena, mutta pikkuhiljaa Lukko alkoi saamaan juonesta kiinni, muttei kiekkoa maaliin. Kärpät teki taas erän ainoan maalin erän loppupuolella, kun ylivoimahyökkäyksen päätti San Josen puolustajatähti Jason Demers.

- Kolmas voitto tälle syksylle, enpä muista koko urallani tämmöistä alkua, kommentoi Hannu Aravirta.

- Ekan maalin merkitys on todella iso, varsinkin meille, kun voittoja ei ole tullut, sanaili Juha Vuori.

Kolmannen erän alkuun Lukko sai heti mahdollisuuden, kun Miikka Salomäki istui hankkimaansa kakkosta, mutta ei kun ei. Päätöserä alkoi olemaa Lukon osalta puurtamist, kun mistään ei mennyt, mutta toisaalta Kärpät myös puolusti hyvin.

- Todellakin puolustimme hyvin ja Johan Backlund oli vakuuttava maalissa, kertaili Aravirta.

Kärpät ratkaisi pelin lopullisesti kolme ja puoli minuuttia ennen loppua Juha-Pekka Haatajan ylivoimamaalilla ja ei tuosta mennyt aikaakaan, kun Toni Kähkönen iski vielä neljännen ohi Vehasen . Lukko pääsi rikkomaan kuparisen, kun 20 sekuntia ennen loppua Jussi Pesonen iski ylivoimalla kiekon ohi Backlundin. Syöttäjinä Pesosen maalissa oli Justin Azevedo ja Ryan Caldwell.

- Meidän pitää napsia kiekollisia virheitä pois. Tänään eka erä oli tasainen, mutta sitten siihen tuli se Kärppien eka maali. Joukkue, kun tämmöisessä tilassa, kuin me nyt, niin se paistaa heti pelaajiin, manaili Vuori.

Lukko matkaa torstaina Helsinkiin HIFKin vieraaksi ja ei ainakaan vastus helppone tästä, mitä tänään oli. Miten Nordenskiöldinkadulle lähdetään?

- Ne virheet pois ja realistista asioista liikkeelle ja edelleen sen ekan maalin merkitys on iso, pohti Vuori tulevaa.

Maalit: 17.24 0-1 Joonas Donskoi (John Norman, Ilkka Mikkola), 34.17 0-2 Jason Demers (Ivan Huml, Jussi Jokinen)vom., 57.25 0-3 Juha-Pekka Haataja (Huml, Jokinen)yv., 57.47 0-4 Toni Kähkönen (Joonas Komulainen, Ville Pokka), 59.40 1-4 Jussi Pesonen (Ryan Caldwell, Justin Azevedo)yv.


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JustinAzevedo

Justin Azevedo

1.4.1988 West Lorne, ON, CAN
Tiedot

RyanCaldwell

Ryan Caldwell

15.6.1981 Deloraine, Man, CAN
Tiedot

JussiPesonen

Jussi Pesonen

23.5.1979 Jyväskylä
Tiedot


Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

Lue lisää
Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää
Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut riveihinsä Vili Sopasen. Yli 500 liigaottelua urallaan pelannut Sopanen siirtyy Raumalle Saksasta DEL-seura Schwenninger Wild Wingsistä.

Lue lisää
Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Rauman Lukko on tehnyt vuoden jatkosopimuksen maalivahti Lassi Lehtisen kanssa. 19-vuotias Lukon oma kasvatti pysyy raumalaisseurassa näin ollen myös kauden 2019-20.

Lue lisää
Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut puolustukseensa Miska Kukkosen. Sopimus kattaa loppukauden 2018-19 sekä kaksi seuraavaa kautta. 18-vuotias Kukkonen on kiekkoillut alkukauden Tampereen Tapparan organisaatiossa.

Lue lisää
Pekka Tuokkola Lukkoon nuorten MM-kisojen ajaksi

Pekka Tuokkola Lukkoon nuorten MM-kisojen ajaksi

Rauman Lukko on kiinnittänyt maalivahtiosastolleen Pekka Tuokkolan vajaan kuukauden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää