Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti Aarnio ratkaisi HPK:lle jatkoajalla

Veikkausvinkit

 

Antti Aarnio ratkaisi HPK:lle jatkoajalla

Lukko ja maalinteon sietämätön vaikeus
UrheiluRauma

Lukko - HPK 1-2 (0-0, 0-0, 1-1, 0-1)

Äijänsuolla pelattiin tiistai-iltana kolmannen erän alkuun nollanollaa, kunnes Eero Elo antoi sikaranteensa laulaa ja vei Lukon johtoon. Elon maaliin syöttäjiksi saatiin Ryan Caldwell ja Justin Azevedo. HPK pääsi tasoittamaan ottelun, kun sitä oli pelattu noin 50 minuuttia. Kerhon maalintekijäksi merkittiin Otto Paajanen Aleksi Laakson ja Robert Leinon syötöistä. Paajanen pääsi veivaamaan kiekon maaliin Lukon puolustusvirheestä.

Ottelu oli suurelta osin kahden hyvin puolustavan joukkueen taistelua ja sitä kuuluisaa maalin peliä. Pelissä ei myöskään kaihdettu fyysisyyttä.

- Ei ollut meidän askelmerkit kohdillaan. Lukko tuli kovaa, mikä ei ollut yllätys. Pysyimme alun mukana hyvän maalivahtipelimme ansiosta, kertaili Kerhon luotsi Ari-Pekka Selin

Lukko tuli ottelun siis todella kovaa, kuten Selin mainitsi ja loikin muutamia kunnon maalipaikkoja, mutta rentous puuttui ratkaisevalla hetkellä.

- Tällä hetkellä joukkue on maalintekotilanteessa rento, kuin rautakanki ja kun maaleja ei synny, niin paine puolustuspelissä kasvaa, sanaili Lukko-käskijä Risto Dufva.

Kolmannessakin erässä molemmat joukkueet olisivat voineet ratkaista pelin, hieman paremmalla viimeistelyllä, mutta ei kun ei. Viimeistelyn ollessa mitä oli, niin ajauduttiin jatkoajalle. Viisi minuuttisen aikana Lukolla oli enemmän paikkoja ratkaista peli, mutta ei kelvannut eli se rentous se rentous. HPK sai hyökkäyksen aivan jatkoajan lopulla ja siitä Antti Aarnio onnistui kuin onnistuikin saamaan kiekon ohi Petri Vehasen. Aarnion maaliin syöttäjäksi merkittiin ensimmäisen maalintekijä eli Otto Paajanen.

- On tässä nyt jotain hyvääkin, sillä tuli sentään pistetili tuli avattua, sanaili Dufva.

Lukko matkaa viikonvaihteessa vieraskiertueella, missä vastassa on vaikeat JYP ja KalPa.

- Joo ihan varmaan tulee todella vaikeat iltapuhteet, mutta toivotaan parasta, mietiskeli Dufva.

Lukon ainoan maalintekijä Eero Elokin oli mietteliäänä pelin jälkeen maalinteon sietämättömästä vaikeudesta.

- Meidän pitäisi pelata enemmän suoraviivaisemmin kohti maalia ja sinne kauheaa maskia, niin eikös niitä maalejakin ala syntymään, sanaili Elo.

Omasta roolistaan Elo kertoi seuraavaa:

- Jos tuollaisessa ketjussa pääsee pelaamaan ja saa vastuuta, niin tulosta pitääkin tulla.

Maalit: 41.41 1-0 Eero Elo (Ryan Caldwell, Justin Azevedo)yv., 49.56 1-1 Otto Paajanen (Aleksi Laakso, Robert Leino), 64.30 1-2 Antti Aarnio (Paajanen)vom.


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JustinAzevedo

Justin Azevedo

1.4.1988 West Lorne, ON, CAN
Tiedot

RyanCaldwell

Ryan Caldwell

15.6.1981 Deloraine, Man, CAN
Tiedot

RistoDufva

Risto Dufva

Tiedot

EeroElo

Eero Elo

26.4.1990 Rauma
Tiedot

PetriVehanen

Petri Vehanen

9.10.1977 Rauma
Tiedot


Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää
Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut riveihinsä Vili Sopasen. Yli 500 liigaottelua urallaan pelannut Sopanen siirtyy Raumalle Saksasta DEL-seura Schwenninger Wild Wingsistä.

Lue lisää
Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Rauman Lukko on tehnyt vuoden jatkosopimuksen maalivahti Lassi Lehtisen kanssa. 19-vuotias Lukon oma kasvatti pysyy raumalaisseurassa näin ollen myös kauden 2019-20.

Lue lisää
Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut puolustukseensa Miska Kukkosen. Sopimus kattaa loppukauden 2018-19 sekä kaksi seuraavaa kautta. 18-vuotias Kukkonen on kiekkoillut alkukauden Tampereen Tapparan organisaatiossa.

Lue lisää
Pekka Tuokkola Lukkoon nuorten MM-kisojen ajaksi

Pekka Tuokkola Lukkoon nuorten MM-kisojen ajaksi

Rauman Lukko on kiinnittänyt maalivahtiosastolleen Pekka Tuokkolan vajaan kuukauden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
Itävaltalaishyökkääjä Manuel Ganahl siirtyy Rauman Lukkoon

Itävaltalaishyökkääjä Manuel Ganahl siirtyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä alkukauden ajan Lahden Pelicansia edustaneen Manuel Ganahlin. 28-vuotias itävaltalaishyökkääjä siirtyy sinikeltaisiin loppukauden 2018-19 kattavalla sopimuksella.

Lue lisää