Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirot talloi Kraftin Äijänsuohon

Veikkausvinkit

 

Pallo-Iirot talloi Kraftin Äijänsuohon
UrheiluRauma

Pallo-Iirot - Närpes Kraft 6-1 (1-0)

Kolmas kerta toden sanoo, kuten vanha suomalainen sananlaskukin toteaa. Tuo kävi toteen Pallo-Iirojen ja Närpes Kraftin kauden kohtaamisissa, sillä raumalaiset olivat hävinneet kauden kaksi aikaisenpaa yhteenottoa luvuin 0-4 ja 2-3. Nyt loppukesän viilenevässä illassa Rauman Äijänsuolla Iiro-ryhmä laittoi ison vaihteen silmään ja kaatoi tomaattipitäjän miehet peräti 6-1.

- Koko joukkue pelasi iloista jalkapalloa, ollen aktiivinen ja taisteleva. Yksi merkkausvirhe tuli ja siitä kaveri rokotti, muuten peli oli aikalailla täydellisesti meidän hallussa, sanaili Iiro-luotsi Pasi Lehtonen.

Ensimmäisellä jaksolla jo nähtiin paikkoja, mutta maaliin asti pallon sai ainoastaan Juho Patola. Peliä oli tuossa vaiheessa pelattu 18  minuuttia, kun Kimmo Hörkkö toimitti pallon paitsion rajamailla päivystävälle Patolalle. Avustavan lippu ei kuitenkaan noussut ja niinpä raumalaisryhmä siirtyi pelissä johtoon. Närpiöläisten hyökkäykset pyörivät vahvasti jo 18 maalia viimeistelleen Mario Racin ympärillä, mutta Rackaan ei tänään onnistunut ohittamaan Iiro-vahti Jani Tuomalaa.

Toistakin jaksoa pelattiin peräti 25 minuuttia ilman maaleja, mutta sitten se kuuluisa ketsuppipullo aukesi ja viimeisen 20 minuutin aikana nähtiin peräti kuusi maalia. Ensin Kimmo Hörkkö tekaisi 2-0 -maalin Jussi-Pekka Savolaisen syötöstä. Hörkön maalissa toki avusti myös Kraftin maalivahti Tuomas Karjanlahti, joka ei saanut palloa näppeihinsä. Minuutti ehti kulua edellisestä ja taas pallo oli närpiööäismaalissa, nyt asialla oli toistamiseen illan aikana Patola. Nyt Patola pääsi tuikkaamaan pallon täysin tyhjänä ammottavaan maaliin.

Kraftin sai kuparisen rikki, kun 81 minuuttia pelattu ja pallon tomitti verkkoon Jonas Granfors. Tuosta ehti kulua viitisen minuuttia, kun IIro Aalto meni antamaan Iirojen kulmuria. Pallo ajautui tuosta kulmurista pariinkymppiin rankkarialueen kulmalle Peetu Peltoselle. Toisen polven raumalainen joukkuepelaaja täräytti komean volleyn suoraan takayläkulmaan. Peltonen myös tuuletti maaliaan asiantuntuvin menoin.

Eikä maalit tähän jääneet, vaan aivan lopulla minuutin välein ensin Iiro Aalto nosti läheltä yli Karjanlahden ja hieman tuon jälkeen Aalto oli jälleen tekopaikassa, mutta nyt Iippa syötti takaviistoon Juho Torkkelille, joka täräytti pallon voimalla ohi Karjanlahden.

- Tämmöistä peli tuppaa olemaan´, kun ei ole enää suurempia panoksia. Nyt pitäisi vain kaivaa tämä sama asenne loppuihin peleihin, kertoili Nico Rinne.

Miksi Iirot sitten ei onnistunut tärkeissä peleissä napsimaan voittoja?

- Yksittäiset pelaajat eivät päässeet noissa matseissa ihan omalle tasolleen, jatkoi Rinne.

Lehtonen kiitteli myös pelin jälkeen koko joukkuetta komean voiton jälkeen ja totesi lopuksi kauden tavoitteesta seuraavaa:

- Tavoite olisi jatkossakin pelata iloista peliä ja ennen kaikkea maata pitkin.

Maalit: 18. 1-0 Juho Patola (Kimmo Hörkkö), 70. 2-0 Hörkkö (Jussi-Pekka Savolainen), 71. 3-0 Patola, 81. 3-1 Jonas Granfors, 86. 4-1 Peetu Peltonen (Iiro Aalto), 89. 5-1 Aalto (Hörkkö), 90. 6-1 Juho Torkkeli (Aalto)


Takaisin edelliselle sivulle
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää