Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirot talloi Kraftin Äijänsuohon

 

Pallo-Iirot talloi Kraftin Äijänsuohon
UrheiluRauma

Pallo-Iirot - Närpes Kraft 6-1 (1-0)

Kolmas kerta toden sanoo, kuten vanha suomalainen sananlaskukin toteaa. Tuo kävi toteen Pallo-Iirojen ja Närpes Kraftin kauden kohtaamisissa, sillä raumalaiset olivat hävinneet kauden kaksi aikaisenpaa yhteenottoa luvuin 0-4 ja 2-3. Nyt loppukesän viilenevässä illassa Rauman Äijänsuolla Iiro-ryhmä laittoi ison vaihteen silmään ja kaatoi tomaattipitäjän miehet peräti 6-1.

- Koko joukkue pelasi iloista jalkapalloa, ollen aktiivinen ja taisteleva. Yksi merkkausvirhe tuli ja siitä kaveri rokotti, muuten peli oli aikalailla täydellisesti meidän hallussa, sanaili Iiro-luotsi Pasi Lehtonen.

Ensimmäisellä jaksolla jo nähtiin paikkoja, mutta maaliin asti pallon sai ainoastaan Juho Patola. Peliä oli tuossa vaiheessa pelattu 18  minuuttia, kun Kimmo Hörkkö toimitti pallon paitsion rajamailla päivystävälle Patolalle. Avustavan lippu ei kuitenkaan noussut ja niinpä raumalaisryhmä siirtyi pelissä johtoon. Närpiöläisten hyökkäykset pyörivät vahvasti jo 18 maalia viimeistelleen Mario Racin ympärillä, mutta Rackaan ei tänään onnistunut ohittamaan Iiro-vahti Jani Tuomalaa.

Toistakin jaksoa pelattiin peräti 25 minuuttia ilman maaleja, mutta sitten se kuuluisa ketsuppipullo aukesi ja viimeisen 20 minuutin aikana nähtiin peräti kuusi maalia. Ensin Kimmo Hörkkö tekaisi 2-0 -maalin Jussi-Pekka Savolaisen syötöstä. Hörkön maalissa toki avusti myös Kraftin maalivahti Tuomas Karjanlahti, joka ei saanut palloa näppeihinsä. Minuutti ehti kulua edellisestä ja taas pallo oli närpiööäismaalissa, nyt asialla oli toistamiseen illan aikana Patola. Nyt Patola pääsi tuikkaamaan pallon täysin tyhjänä ammottavaan maaliin.

Kraftin sai kuparisen rikki, kun 81 minuuttia pelattu ja pallon tomitti verkkoon Jonas Granfors. Tuosta ehti kulua viitisen minuuttia, kun IIro Aalto meni antamaan Iirojen kulmuria. Pallo ajautui tuosta kulmurista pariinkymppiin rankkarialueen kulmalle Peetu Peltoselle. Toisen polven raumalainen joukkuepelaaja täräytti komean volleyn suoraan takayläkulmaan. Peltonen myös tuuletti maaliaan asiantuntuvin menoin.

Eikä maalit tähän jääneet, vaan aivan lopulla minuutin välein ensin Iiro Aalto nosti läheltä yli Karjanlahden ja hieman tuon jälkeen Aalto oli jälleen tekopaikassa, mutta nyt Iippa syötti takaviistoon Juho Torkkelille, joka täräytti pallon voimalla ohi Karjanlahden.

- Tämmöistä peli tuppaa olemaan´, kun ei ole enää suurempia panoksia. Nyt pitäisi vain kaivaa tämä sama asenne loppuihin peleihin, kertoili Nico Rinne.

Miksi Iirot sitten ei onnistunut tärkeissä peleissä napsimaan voittoja?

- Yksittäiset pelaajat eivät päässeet noissa matseissa ihan omalle tasolleen, jatkoi Rinne.

Lehtonen kiitteli myös pelin jälkeen koko joukkuetta komean voiton jälkeen ja totesi lopuksi kauden tavoitteesta seuraavaa:

- Tavoite olisi jatkossakin pelata iloista peliä ja ennen kaikkea maata pitkin.

Maalit: 18. 1-0 Juho Patola (Kimmo Hörkkö), 70. 2-0 Hörkkö (Jussi-Pekka Savolainen), 71. 3-0 Patola, 81. 3-1 Jonas Granfors, 86. 4-1 Peetu Peltonen (Iiro Aalto), 89. 5-1 Aalto (Hörkkö), 90. 6-1 Juho Torkkeli (Aalto)


Takaisin edelliselle sivulle
Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää