Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iiroile pisteet huonollakin esityksellä

Veikkausvinkit

 

Pallo-Iiroile pisteet huonollakin esityksellä
UrheiluRauma

Pallo-Iirot - Sporting Kristina 1-0 (1-0)

Tuulinen ja koleinen alkuilta, mutta poutaisena lauantain alkuiltana Pallo-IIrot sai vastaansa kakkosen jumbojoukkueen Sporting Kristinan Äijänsuolle. Sporting on siis sarjan jumbojoukkue, vaikka onkin päästänyt seitsemässä pelissä vain kymmenen maalia. Kristiinankaupunkilaisten puolustus toimii, mutta ongelma on hyökkäyspeli, sillä maaleja joukkue on tehnyt vain kolme.

- Tuo joukkue tulee saamaan vielä pisteitä. Tänäänkin he pyrkivät pitämään kokoajan yhdeksän miestä pallon alla ja yksi pyrki kyttäämään vastahyökkäyksiä, kehui vastustajaa Iiro-luotsi Pasi Lehtonen.

Raumalaisryhmä oli tänään ihmeen vaisu, mistä tuo sitten johtui sitä ihmetteli myös Lehtonen.

- Koko pelimme oli ihmeen nihkeää. En tiedä oliko valmistautumisessa jotain vikaa, kun hyvän harjoitusviikon jälkeen pelasimme ehkäpä kauden huonoimman pelin.

Ottelu ainoa maali nähtiin rankkarista, minkä sisään ampui vuorenvarmasti kukas muukaan, kuin joukkueen rankkarispesialisti Vasile "Vasu" Marchis. Rankkari syntyi, kun Viktor Metsäranta kaatoi Juuso Aallon kädestä repien Äijänsuon tekonurmen pintaan.

Tuon 24. minuutilla syntyneen maalin jälkeen peli olikin sitten aika unettavaa ja toinen jakso oli kaikenkaikkiaan surkeaa futista. Toisen jakson aluksi jopa vierailla oli muutama paikka iskeä tasoitus, kun Iiro-ryhmä oikeastaan tarjosi sitä.

Raumalaisryhmän yksi positiivinen ilmentymä illan pelissä oli 18-vuotias Niklas Kuusio. Nuori toisen polven raumalaisfutaaja liikkui hyvin. Kuusio on pelannut paljon a-nuorten pelejä.

- Nuorten sarjassa kovia joukkueita ja sitä myöden siellä kaveri saa hyvää kokemusta. Olin katsomassa nuorten pelin viimeksi ja siinä Nikke (Kuusio) oli pirteä, joten päätin ottaa kaverin aloituskokoonpanoon. Muutenkin päätin tämänpäiväisen kokoonpanon vasta perjantaisten harjoitusten jälkeen, kertaili Lehtonen.

Pallo-Iirot jatkaa pelejään ensi keskiviikkona Tampereen Tammelassa ja siellä tuleekin sitten ihan eritasoinen vastus TPV:n muodossa.

- Juu, aivan varmasti TPV on parempi, kuin mitä täällä sarja-avaukessa ja tämmöisellä pelillä sieltä ei ole mitään kotiintuomisia. EIköhän kaverit kuitenkin tajua itsekin, että Tampereen peliin pitää parantaa, mietti Lehtonen tulevaa.

Maali: 24. 1-0 Vasile Marchis (rp.)


Takaisin edelliselle sivulle
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää