Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

173 senttiä entä sitten

Veikkausvinkit

 

173 senttiä entä sitten
UrheiluRauma

Rauman Lukon löydettyä ykkösentterikseen Justin Azevedon Los Angeles Kingsin organisaatiosta, niin heti alkoivat puheet miehen pienestä koosta. Azevedo on pienikokoinen, 173 senttiä ja 75 kiloa, mutta mitä sitten. Muistellaan vain hieman mennyttä SM-liigakautta, niin ketkäs siellä peliä dominoivat. No kaksi nimeä nousee esiin ylitse muiden ja he ovat Pelicansin Ryan Lasch (175 cm ja 82 kg) ja JYPin Eric Perrin (175 cm ja 80 kg).

Täysin suotta puhutaan siis Azevodon pienestä koosta ja kaikenlisäksi mies on iskenyt komeat tehot neljänä AHL-kaudellaan Manchester Monarchs-seuran väreissä. Vaikkakin mies on siis pieni ja taitava ei mies myöskään väistele kontaktitilantenteita, vaan antaa mennä täysillä ja onpa mies ottanut tuolla rapakon takana mittaa vastustajastaan myös nyrkein.

Mikä siis estää Azevedoa toistamasta ensi kaudella Laschin ja Perrinin urotöitä ja mitä pienikokoisiin keskushyökkääjiin tulee, niin ei se Saku Koivukaan mikään iso ole.

Mies saapuu Raumalle heinäkuussa ja tuskin miehellä isompia sopeutumisvaikeuksia pieneen kaupunkiin, sillä Azevedo on kotoisin pienestä West Lornen kunnasta Ontario-järven rannalta. Kunnassa on asukkaita nelisen tuhatta. Tuo West Lorne sijaitsee siis Ontariossa aivan USAn rajalla ja lähimmät isot kaupungit ovat sadan kilometrin säteellä sijaitsevat Detroit, Toronto, Hamilton ja Buffalo.

Jos Azevedo on iskenyt noilla neljällä AHL-kaudellaan keskimäärin tehot 18+23, niin uskon vakaasti, että mies pystyy samaan myös SM-liigassa.

Joten tervetuloa Lukko-paitaan Justin Azevedo.


Takaisin edelliselle sivulle
Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut puolustukseensa Miska Kukkosen. Sopimus kattaa loppukauden 2018-19 sekä kaksi seuraavaa kautta. 18-vuotias Kukkonen on kiekkoillut alkukauden Tampereen Tapparan organisaatiossa.

Lue lisää
Pekka Tuokkola Lukkoon nuorten MM-kisojen ajaksi

Pekka Tuokkola Lukkoon nuorten MM-kisojen ajaksi

Rauman Lukko on kiinnittänyt maalivahtiosastolleen Pekka Tuokkolan vajaan kuukauden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
Itävaltalaishyökkääjä Manuel Ganahl siirtyy Rauman Lukkoon

Itävaltalaishyökkääjä Manuel Ganahl siirtyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä alkukauden ajan Lahden Pelicansia edustaneen Manuel Ganahlin. 28-vuotias itävaltalaishyökkääjä siirtyy sinikeltaisiin loppukauden 2018-19 kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Ville Vahalahti lopettaa uransa

Ville Vahalahti lopettaa uransa

Rauman Lukon hyökkääjä Ville Vahalahti joutuu lopettamaan uransa. Loukkaantumisen vuoksi koko alkukauden sivussa ollut, tänään keskiviikkona 41 vuotta täyttävä Vahalahti teki päätöksensä luonnollisesti haikein mielin.

Lue lisää
Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Tshekin maajoukkuepuolustaja Jakub Krejcik Lukkoon

Rauman Lukko vahvistaa puolustustaan, kun Jakub Krejcik liittyy sinikeltaisiin. Raumalaisseuran ja 27-vuotiaan tshekkipuolustajan sopimus kattaa kauden 2018-19.

Lue lisää
Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Oskari Setänen Lukon maalille kahden vuoden sopimuksella

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Tulevana lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen ainakin kevääseen 2020 asti.

Lue lisää