Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Katkeaako Lukon tappioputki Espoossa

Veikkausvinkit

 

Katkeaako Lukon tappioputki Espoossa


Neljä edellistä otteluaan hävinneellä Lukolla on torstaina tiukka paikka Espoossa, kun joukkue yrittää palata takaisin voittojen tielle Bluesin kustannuksella. Uuden päävalmentajan Juha Vuoren ensimmäinen ottelu kettupaitojen ykköskäskijänä tarjosi paljon taistelua ja yritystä, mutta tappioiden mukanaan tuoma rentouden puute näkyi ratkaisupaikoissa joukkueen otteissa liikana puristuksena ja jännityksenä. Lukon jätettyä hyödyntämättä omat maalipaikkansa korjasi Tappara lopulta sarjapisteet mukaansa 0-2 numeroin.

Torstaina Lukolla on kuitenkin jälleen uusi tilaisuus ottaa sarjapisteitä ja parannella asemiaan taistelussa pudotuspelipaikoista. Bluesin ja Lukon kauden aiemmat kohtaamiset ovat molemmat päättyneet raumalaisten voittoon, joten viime aikojen tuloksellisesti heikoista otteista huolimatta on Lukolla hyvä tilaisuus sarjapisteiden metsästämiseen.

Usean avainpelaajansa poissaolosta kärsivä Blues löytyy sarjataulukon sijalta yhdeksän, eli sijan Lukkoa korkeammalta. Joukkueiden välinen piste-ero on kuitenkin venähtänyt jo kymmeneen sarjapisteeseen. Pudotuspeliviivan alapuolella majailevat Tappara ja HPK ovat aivan Lukon kannoilla, joten pisteet Espoosta olisivat enemmän kuin tarpeen.

Lukon kannalta erityisen tärkeänä voi pitää hyvän alun saamista otteluun, jotta henkinen kipsi helpottaisi ja joukkue saisi lisää rentoutta otteisiinsa. Muutama voitettu ottelu saattaisi hyvinkin kääntää joukkueen suunnan jyrkkään nousuun, mutta käänteen täytyy tapahtua nopealla aikataululla jotta joukkue säilyttää asemansa pudotuspelijoukkueena.

Lukon seuraava kotiottelu on lauantaina 7.1, jolloin Raumalle saapuu juuri HPK, joka on ottelun raumalaisia vähemmän pelanneena neljä sarjapistettä Lukkoa jäljessä. Panokset ovat siis tällä hetkellä erittäin kovia ja jokainen sarjapiste enemmän kuin tärkeä.

Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää
Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut riveihinsä Vili Sopasen. Yli 500 liigaottelua urallaan pelannut Sopanen siirtyy Raumalle Saksasta DEL-seura Schwenninger Wild Wingsistä.

Lue lisää
Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Rauman Lukko on tehnyt vuoden jatkosopimuksen maalivahti Lassi Lehtisen kanssa. 19-vuotias Lukon oma kasvatti pysyy raumalaisseurassa näin ollen myös kauden 2019-20.

Lue lisää
Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut puolustukseensa Miska Kukkosen. Sopimus kattaa loppukauden 2018-19 sekä kaksi seuraavaa kautta. 18-vuotias Kukkonen on kiekkoillut alkukauden Tampereen Tapparan organisaatiossa.

Lue lisää
Pekka Tuokkola Lukkoon nuorten MM-kisojen ajaksi

Pekka Tuokkola Lukkoon nuorten MM-kisojen ajaksi

Rauman Lukko on kiinnittänyt maalivahtiosastolleen Pekka Tuokkolan vajaan kuukauden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
Itävaltalaishyökkääjä Manuel Ganahl siirtyy Rauman Lukkoon

Itävaltalaishyökkääjä Manuel Ganahl siirtyy Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä alkukauden ajan Lahden Pelicansia edustaneen Manuel Ganahlin. 28-vuotias itävaltalaishyökkääjä siirtyy sinikeltaisiin loppukauden 2018-19 kattavalla sopimuksella.

Lue lisää