Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko nimesi valmentajansa

Veikkausvinkit

 

Lukko nimesi valmentajansa


Rauman Lukko nimesi päävalmentajan viikonlopun aikana. Uudeksi päävalmentajaksi nimitettiin  Juha Vuori.  Vuori ottaa joukkueen komentoonsa välittömästi.  Vuori toimii Lukon päävalmentajana kauden loppuun ja siirtyy sen jälkeen Risto Dufvan valmennusryhmään jo aikaisemmin tehdyllä kaksivuotisella sopimuksella.

Vuori on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri Bostonin Yliopistosta pääaineinaan valmennus ja liikunnanopetus, lisäksi hän on suorittanut Haaga Helian ammattikorkeakoulun liikunnan ja valmennuksen tutkinnon Vierumäellä.

Työurallaan  hän on toiminut opettajana Haaga Helian ammattikorkeakoulun kansainvälisen jääkiekkovalmentajatutkinnon kurssin vetäjänä neljän vuoden ajan.

Pelaajaurallaan Vuori on pelannut  SM-liigaa, Mestistä ja Pohjois-Amerikan Yliopistosarjaa NCAA:tä. Valmentajauransa hän on aloittanut vuonna 2000 Bostonissa.

Valmentajana hän on toiminut USA:n Jääkiekkoliiton palveluksessa nuorten pelaajien kehittäjänä  Massachusetts’in osavaltiossa sekä Yliopistovalmentajana . Suomen U20 maajoukkueen valmennustiimissä Vuori toimi kolmen kauden aikana ottaen osaa 2006 , 2007 ja 2008 MM-kisoihin. Vuodesta 2008 hän on toiminut Lukon liigajoukkueen valmennusryhmässä.

Vuoren apuna toimivat Ari Moisanen, jonka vastuualuetta on muutettu maalivahtivalmentajasta valmentajaksi,  A-junioreiden vastuuvalmentajana alkukauden toiminut Timo Elo sekä kuntovalmentajana jatkava Risto Rosendahl.

Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko ja hyökkääjä Eero Elo ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. 28-vuotias seuran oma kasvatti palaa Raumalle Sveitsistä. Hän edusti Lukkoa viimeksi kaudella 2012-13.

Lue lisää
Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

Lue lisää
Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää
Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut riveihinsä Vili Sopasen. Yli 500 liigaottelua urallaan pelannut Sopanen siirtyy Raumalle Saksasta DEL-seura Schwenninger Wild Wingsistä.

Lue lisää
Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Rauman Lukko on tehnyt vuoden jatkosopimuksen maalivahti Lassi Lehtisen kanssa. 19-vuotias Lukon oma kasvatti pysyy raumalaisseurassa näin ollen myös kauden 2019-20.

Lue lisää
Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut puolustukseensa Miska Kukkosen. Sopimus kattaa loppukauden 2018-19 sekä kaksi seuraavaa kautta. 18-vuotias Kukkonen on kiekkoillut alkukauden Tampereen Tapparan organisaatiossa.

Lue lisää