Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Satakunnan herruudesta taistellaan jälleen perjantaina

 

Satakunnan herruudesta taistellaan jälleen perjantaina


Sarjataulukon sijoitukset ja pistesaldot ovat paperia kun Lukko ja Ässät kohtaavat. Menneitä otteluita ei tuijotella, paitsi korkeintaan edellistä keskinäistä kohtaamista. Lukko on tällä kaudella loistanut kotikaukalossaan - ainut tappio on tullut tämän kauden dominaattoreita, Pelikaaneja vastaan. Ässät on myös ollut liidossa vieraskaukaloissa, joten luvassa on kovatasoinen taisto pisteistä.

Molemmilla joukkueilla on tappiot alla. Lukko kävi Turussa kokeilemassa onneaan nousukuntoista Palloseuraa vastaan laihoin tuloksin. Ässät sen sijaan hävisi kotikaukalossaan myyntilistalla olevaa Espoon Bluesia vastaan. Lukkokasvatti Antti Raanta oli Bluesia vastaan varsinaisessa kiekkosateessa, torjuten yli 40 laukausta hävityssä ottelussa. Ässien puolustuksen pitääkin tukea nuorta maalivahtiaan paremmin Raumalla, mikäli meinaavat pisteitä napata mukaan.

Turussa Lukon ainokaisen tehneen Aki Kangasmäen rooli ja peliaika lisäntynee Ässiä vastaan, kun tarjolla on maalinton lisäksi patapaitojen härnääminen epätoivon partaalle. Maalintekoon Lukko saa lisää apuja perjantain matsiin rajan takaa, kun Björn Melin luistelee ensimmäistä kertaa SM-liigapelissä. Isokokoinen ja taitava ruotsalaishyökkääjä tuo Lukolle kaivattua leveyttä varsinkin ylivoimapeliin. Lukon sinikeltaiset värit ovat Melinille varmasti kotoisat, kun laiturin yllä ovat olleet niin Tre Kronorin paita kuin HV71:kin.

Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Lukko ei jättänyt Ässille pienintäkään saumaa. Kokonaisvaltainen dominointi päätyi makeaan vierasvoittoon ja taistelu Satakunnan herruudesta jatkuu kiivaana vuorostaan Äijänsuolla. Molemmilla joukkueilla pistetehtailusta ovat vastanneet ulkomaalaisvahvistukset - Lukon BBB-trio on varmasti iskussa ja Ässien oma pyhä kolminaisuus pyrkii vyöryttämään peliä jatkuvalla ruletilla Mika Norosen vahtimalle maalille.

Oma mausteensa ottelulle tuo viime kohtaamisessa tapahtunut Kris Beechin ja Jani Honkasen halailut. Beech joutui suihkuun lievästä kypäränkolistelusta, joten Lukon kultakypärälle jäi varmasti tapahtumasta hampaankoloon muutakin kuin pelipäivän pastan jämät. Myös Matt Generousilla on varmasti takataskussa 'ässä' pahan päivän varalta.

Lukko kohtaa perjantain ottelun jälkeen lauantaina uudelleen TPS:n Turussa, joten kettupaidoilta vaaditaan energiaa kahteen tiukkaan matsiin. Ensin on kuitenkin hoidettava pata pois alta ja yleisön jakamaton tuki maistuu varmasti kotijoukkueelle. Kaikki hallille kannustamaan Lukko voittoon!

Lukko-Ässät Kivikylä Areenalla perjantaina klo 18.30

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


KrisBeech

Kris Beech

5.2.1981 Salmon Arm, BC, CAN
Tiedot

MattGenerous

Matt Generous

4.5.1985 Cheshire, CT, USA
Tiedot

AkiKangasmäki

Aki Kangasmäki

24.5.1989 Rauma
Tiedot

BjörnMelin

Björn Melin

4.7.1981 Jönköping, SWE
Tiedot

MikaNoronen

Mika Noronen

17.6.1979 Tampere
Tiedot


Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää