Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko matkaa SaiPan vieraaksi

 

Lukko matkaa SaiPan vieraaksi


Kettupaidoilla on kuluvalla viikolla ohjelmassaan kaksi ottelua. Torstaina joukkue matkaa Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi ja lauantaina Raumalle saapuu Tampereen Ilves. Vaikka runkosarja on Lukon osalta edennyt vasta seitsemän pelatun ottelun verran, ovat kohtaamiset SaiPaa ja Ilvestä vastaan jo joukkueiden toiset keskinäiset kohtaamiset kuluvan kauden aikana.

SaiPaa vastaan Lukko pelasi heti toisella ottelukierroksella, jolloin Raumalla pelattu ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon selkein 4-1 numeroin. Lukko ratkaisi ottelun tuolloin heti ensimmäisessä erässä iskemällä tulostaululle tylyt 3-0 lukemat. Torstaina on edessä kuitenkin täysin uusi peli aina vaikeassa Kisapuiston kaukalossa. SaiPa on viime kierroksilla päässyt mukavasti sarjapisteiden makuun ja on tällä hetkellä taulukon sijalla 10. Tiistaina SaiPa nousi upeasti JYP:n vieraana 4-1 tappioasemasta 4-4 tasatilanteeseen ottelun kolmannessa erässä, mutta taipui lopulta voittomaalikilpailun päätteeksi maalein 5-4.

Lukko on aloittanut kauden pirteästi keräten viisi voittoa seitsemästä pelatusta ottelustaan. Joukkueen edellinen ottelu Lahden Pelicansia vastaan päättyi niukkaan 2-3 tappioon hyvän taistelun päätteeksi, joten torstaina kettupaidoilla on hyvä tilaisuus palata takaisin voittojen tielle. Erityisen ilahduttavaa joukkueen edellisissä otteluissa on ollut Kris Beechin tehojen löytyminen, sillä niin sanotun BBB-ketjun sentteri iski viime viikon kolmessa ottelussa peräti neljä maalia.

Lukon sairastuvalla jatkavat pitkäaikaispotilaat Mikko Kuukka ja Lauri Tukonen. Joukkueen ketjut ovat pysyneet hyvin kasassa koko alkukauden ja tehoja on löytynyt kaikista neljästä hyökkäysketjusta. Kultaista kypärää SaiPa-ottelussa pitää ensimmäistä kertaa hallussaan viime viikon tehomies Beech, jonka pistesaldo kuuden pelatun ottelun jälkeen on 4+2. Myös Tuomas Huhtanen on päässyt hyvään pelivireeseen ja pääsi tehopisteiden makuun kaikissa viime viikon otteluissa.

SaiPa-Lukko torstaina 6.10 klo 18.30 ja Lukko-Ilves lauantaina 8.10 klo 17.00. Liput Ilves-otteluun ovat myynnissä ennakkomyyntipisteissä, muista varata oma paikkasi hyvissä ajoin!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


KrisBeech

Kris Beech

5.2.1981 Salmon Arm, BC, CAN
Tiedot

TuomasHuhtanen

Tuomas Huhtanen

16.3.1987 Noormarkku
Tiedot

MikkoKuukka

Mikko Kuukka

3.11.1985 Hämeenkyrö
Tiedot

LauriTukonen

Lauri Tukonen

1.9.1986 Hyvinkää
Tiedot


Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää