Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lahtelaiset olivat maalin verran etevämpiä

Veikkausvinkit

 

Lahtelaiset olivat maalin verran etevämpiä


OTTELUN TEEMA

Ennakkoon lauantaille oli kaavailtu tasaista ja tiukkaa matsia, sillä Lukko sai isännöidä syksyn parasta matalalentoa esittänyttä Lahden Pelicansia. Ennen kuin kiekko tippui jäähän, tiedettiin että jommankumman putki katkeaa. Lukolla oli alla puhdas kotisaldo ja Pelicansilla taas ainut tappio oli tullut kauden avausmatsista, jonka jälkeen joukkue oli ottanut kuusi perättäistä voittoa.

Tasainen, tiukka ja viihdyttävä ottelu Kivikylän Areenalla nähtiinkin. Tunnetta ja lämpöä riitti kaukalossa ja sen laidoillakin, sillä illan tuomarityöskentely herätti mielipiteitä vahvasti puolesta ja vastaan. Lopulta Pelicans selviytyi ottelussa voittajaksi lukemin 2-3 (1-0, 0-1, 1-2), eikä sen puoleen jossiteltavaa jäänyt tuomarityöskentelystä tai muustakaan.

ILLAN ELIITTIÄ

Lukosta ehdottomasti parhaiten esiin nousi toisen perättäisen kahden pisteen illan merkkauttanut Kris Beech. Tällä kertaa Lukon molemmat maalit olivat miehen käsialaa.

Avausmaalissa Lukon puolustaja Matt Generous vippasi alivoimalla purkukiekon pois omista, jonka perään hurjasti duunia tekevä Tuomas Huhtanen säntäsi. Beech nousi mukaan hyökkäykseen ja Huhtanen sai karistettua oman miehensä jaloista pois, kuskasi kiekon hyökkäysalueelle ja syötti millintarkasti Beechille maalin edustalle. Loistavaan paikkaan päässyt kanadalaishyökkääjä veivasi Niko Hovisen kahville ja räjäytti hallin huutoon.

Toisen osuman Beech runnoi maalin edustan ruuhkasta Teemu Nurmen syötöstä. Maali syntyi aivan ottelun lopussa, kun Pelicans oli jo karannut kahden maalin johtoon. Tämä oli kuitenkin illan viimeinen kerta kun punalamppu syttyi, joten loppukiri jäi yhtä osumaa vajaaksi.

RATKAISUN PAIKAT

Lukko päätti hyökkäykset suoraviivaisesti kohti maalia, joten tilanteita Hovisen suojien edessä riitti läpi ottelun. Valitettavasti tällä kertaa kiekko ei pomppinut suotuisasti kuin kahdesti. Suurin tekijä Hovisen huippuotteiden lisäksi oli Pelicansin todella kurinalainen puolustuspeli, etenkin juuri oman maalin edustalla.

Pelicans teki illan voittomaaliksi jääneen kolmannen osuman päätöserässä kahden miehen ylivoimalla. Jos ottelussa jossiteltavaa tuomaritoiminnasta jäi, niin nämä molemmat maalia edeltäneet vihellykset olivat hieman heppoisia illan linjaan nähden. Rikkeet kuitenkin tilanteissa tehtiin, joten mistään oikeusmurhasta ei voida puhua.

TULEMAN PITÄÄ

Lukolla on edessä muutaman päivän huili, jonka jälkeen tositoimiin palataan torstaina SaiPan vieraana. Seuraava kotimatsi Kivikylän Areenalla pelataan lauantaina 8.10. jolloin vieraaksi saapuu Tampereen Ilves.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


KrisBeech

Kris Beech

5.2.1981 Salmon Arm, BC, CAN
Tiedot


Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko ja hyökkääjä Eero Elo ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. 28-vuotias seuran oma kasvatti palaa Raumalle Sveitsistä. Hän edusti Lukkoa viimeksi kaudella 2012-13.

Lue lisää
Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

Lue lisää
Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää
Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Hyökkääjä Vili Sopanen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut riveihinsä Vili Sopasen. Yli 500 liigaottelua urallaan pelannut Sopanen siirtyy Raumalle Saksasta DEL-seura Schwenninger Wild Wingsistä.

Lue lisää
Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Lassi Lehtinen jatkaa Lukon maalilla myös kaudella 2019-20

Rauman Lukko on tehnyt vuoden jatkosopimuksen maalivahti Lassi Lehtisen kanssa. 19-vuotias Lukon oma kasvatti pysyy raumalaisseurassa näin ollen myös kauden 2019-20.

Lue lisää
Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Puolustaja Miska Kukkonen Rauman Lukkoon

Rauman Lukko on hankkinut puolustukseensa Miska Kukkosen. Sopimus kattaa loppukauden 2018-19 sekä kaksi seuraavaa kautta. 18-vuotias Kukkonen on kiekkoillut alkukauden Tampereen Tapparan organisaatiossa.

Lue lisää