Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iiroille kaksijakoinen piste Salosta

Veikkausvinkit

 

Pallo-Iiroille kaksijakoinen piste Salosta


Iirojen ensimmäisen jakson mainio esitys ja 0-1-johto kuivui lopulta yhdeksi pisteeksi salolaisten päästyä niskan päälle toisella puoliskolla.

Kotijoukkueen Markus Mustonen säikäytti Saloon matkustaneita Iirojen kannattajia laukomalla alkuminuuteilla tulisen kääntölaukauksen tolppaan niin että tutisi. Tuo tilanne kävi vieraille hyvästä herätyksestä ja sen jälkeen ensimmäinen jakso pysyikin hyvin raumalaisten nyrkeissä.

Iirot rakensi parempiakin paikkoja, kuin mistä se lopulta onnistui tekemään avausmaalin. Tuo osuma oli Kimmo Hörkön haaston päätteeksi alakulmaan pamauttama maanuoliainen.

Ville Kukkanen esiintyi taas rauhallisesti ja varmasti keskikentän pohjalla ansaittuaan nyt avauspaikan Salossa.

Iirot väsähti toiselle puoliajalla

Toiselle jaksolle SalPa tiputti Jussi Haijasen keskikentän pohjalta toppariksi ja otti Antti Hakalan penkiltä rakentamaan peliä kärjen alapuolelle. Vain kaksi minuuttia oli toista jaksoa kulunut, kun SalPan Iku Leino puski henkisesti massiivisen tasoituksen.

Varsinkin Iirojen keskikenttä väsähti, mitä pidemmälle ottelu eteni, ja Hakala sai enemmän tilaa oikeaaikaisille aloitteilleen. Hän saikin melko paljon palloa ja onnistui käynnistämään muutaman vaarallisen hyökkäyksen, joista jonkin olisi rehellisyyden nimissä jopa pitänyt päättyä maaliin.

Iirojen toisen jakson paras paikka siunaantui Roope Rauniolle, jonka laukauksen salolaispuolustus blokkasi maalinedustalta.

- Kaksijakoinen ottelu, jossa menetimme hallinnan toisella puoliajalla. Syitä siihen oli monta, varmasti suurimpia väsymys ja aikainen takaiskumaali, valmentaja Pasi Lehtonen pohdiskeli.

- Mietimme Peltosen Sakun kanssa toisella jaksolla, että muutammeko systeemiä ja panostammeko enemmän hyökkäykseen. Päätimme kuitenkin hieman varmistellakin pistettä. Siinä mielessä pisteeseen täytyy olla tyytyväinen, Lehtonen kertoi.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMatias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää