Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko antoi Tepsille isän kädestä

 
Lukko antoi Tepsille isän kädestä

OTTELUN TEEMA

Otteluun lähdettäessä Lukolla oli varmasti vielä edellisessä kotiottelussa tullut romahtaminen hyvässä muistissa. Turun Palloseura taas sai lähteä rennolla fiiliksellä matsiin, sillä se nappasi todella pitkäksi venyneen tappioputken jälkeen voiton torstain kierroksella.

Lukon kasvojen kohotus kotiyleisön edessä onnistui lauantai-illassa täydellisesti. Pelillisesti Lukko vei ottelua alusta asti, mutta tulokset pysyivät tasaisina toisen erän loppuhetkille asti, jonka jälkeen alkoi tapahtua. Lopulta Lukko runnoi taululle lukemat 9-2 (1-0, 3-2, 5-0).

ILLAN ELIITTIÄ

Illan tähti oli ehdottomasti aivan käsittämättömät tehot 2+4 tililleen saalistanut Perttu Lindgren. Läpi alkukauden SM-liigan pistepörssiä suvereenisti hallinnut Lindgren on merkkauttanut 16 ottelussa jo huikeat 28 (9+19) tehopistettä.

Lindgrenin rinnalla säesti vahvasti Lukon nuori hyökkääjä Eero Elo, joka syötti kaksi maalia ja maalasi itsekin kahdesti. Kolmeen tehopisteeseen ylsivät Mikko Kuukka (1+2), Kurtis McLean (0+3) ja Lindgrenin ja Elon tavoin kaksi maalia viimeistellyt Lauri Tukonen (2+1).

Lukon ryhmästä nousivat puolustajat esiin suurella sydämellä. Otto Honkaheimo näytti miten kapteenin kuuluukin pelata ja hieman pakostakin tiivistynyt puolustus käytännössä ratkaisi ottelun, kun raumalaiset saivat lähteä kahden maalin johtoasemassa toiselle erätauolle Harri Tikkasen ja Mikko Kuukan maalien myötä.

RATKAISUN PAIKAT

Ottelun käännekohta oli toisen erän puolivälin jälkeen. Tukonen vei Lukon 2-1-johtoon ja kuumana käyneet turkulaiset päästivät tunteet vähän ylikierroksille. Lopullisesti rähinä alkoi kun Tukonen työnsi selästä TPS-hyökkääjää Lukon maalin takana.

Tuomari nosti käden pystyyn oikeutetusti, vihelsi pelin poikki ja TPS:n pelaajat lähtivät jahtaamaan Tukosta tilanteen jälkeen. Lukon kapteeni Otto Honkaheimo näytti miksi kuuluu kapteenistoon ja saapui ensimmäisenä paikalle puolustamaan omiaan. Pienen tönimisen jälkeen Tepsin Janne Hauhtonen hyppäsi Honkaheimon niskaan ja rähinä oli valmis. Miehekkäästi taistellut Honkaheimo näytti joukkueelleen, että mitään ei anneta ilmaiseksi, vaikka tasaisessa väännössä hieman alakynteen jäikin.

Honkaheimo ja Hauhtonen lähtivät suihkun puolelle ja seuranneella ylivoimalla Lukon Aaron Brocklehurst otti vielä 2+10 minuuttia poikittaisesta mailasta ja suun soitosta. Lukko joutui pelaamaan seuraavat puolen erää neljällä puolustajalla, joten hieman yllättäen pelin tappoivat maaleillaan juurikin puolustajat Tikkanen ja Kuukka.

Päätöserän alussa Lindgren nousi röyhkeästi nurkasta maalille ja vippasi kiekon pienestä kulmasta yli Engrenin. Syntynyt 5-2-maali katkaisi viimeistään turkulaisten selkärangan ja he antoivat Lukon tehdä kentällä mitä haluaa - ja Lukkohan teki.

TULEMAN PITÄÄ

Lukon seuraavan viikon ohjelma pitää sisällään tiistaina vierailun Lahden Pelicansin kotiluolaan ja kotiottelut torstaina ja lauantaina. Kivikylän Areenalle saapuu torstaina 28.10. Espoon Blues ja lauantaina 30.10. Lappeenrannan SaiPa.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää